Πέμπτη , 1 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ζάεφ απευθυνόμενος σε Σκοπιανούς, Αλβανούς και Τούρκους: “Είμαι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ψηφίστε όλοι ΝΑΙ στο δημοψήφισμα”…

Ζάεφ απευθυνόμενος σε Σκοπιανούς, Αλβανούς και Τούρκους: "Είμαι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ψηφίστε όλοι ΝΑΙ στο δημοψήφισμα"...


Την εκστρατεία για το ΝΑΙ στο μελλοντικό δημοψήφισμα ξεκίνησε ο Ζόραφ Ζάεφ, το οποίο μάλλον θα γίνει τον Οκτώβριο.

Ο Ζάεφ, μέσω facebook, έστειλε μήνυμα στους συμπατριώτες του γράφοντας πως «Είμαι Μακεδόνας και σας καλώ όλους, Μακεδόνες, Αλβανούς, Τούρκους, Σέρβους, Βλάχους, Ρομά, Βόσνιους και όλους τους άλλους, να πούμε ΝΑΙ στο μέλλον μας».

Μάλιστα ο Σκοπιανός πρωθυπουργός έχει φτιάξει αφίσες για το δημοψήφισμα σε 7 γλώσσες, σε όσους δηλαδή ζουν στο κρατίδιο όπου καλεί τους “Μακεδόνες” να δώσουν τη θετική τους ψήφο στο δημοψήφισμα που θα κρίνει πολλά για το μέλλον της χώρας.

Την ίδια στιγμή οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίσουν να μας λένε ότι η συμφωνία είναι θετική εξέλιξη για εμάς κι ότι προστατεύεται η ιστορία μας. Όσο, όμως, περνάει ο καιρός τόσο αποδεικνύεται το αντίθετο.

Ζάεφ απευθυνόμενος σε Σκοπιανούς, Αλβανούς και Τούρκους: "Είμαι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ψηφίστε όλοι ΝΑΙ στο δημοψήφισμα"... Ζάεφ απευθυνόμενος σε Σκοπιανούς, Αλβανούς και Τούρκους: "Είμαι ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ψηφίστε όλοι ΝΑΙ στο δημοψήφισμα"...

Τέλος, ο Ζάεφ μπορεί να καλεί Αλβανούς, Τούρκους κλπ να συνταχθούν μαζί του, όμως δεν κάνει καμία αναφορά στους χιλιάδες Έλληνες (ενώ ξεχωρίζει και τους Βλάχους) που ζουν επίσης στη χώρα. Φαίνεται ότι… τους ξέχασε…
Με πληροφορίες από Βαλκανικό Περισκόπιο

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares