Πέμπτη , 21 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Ετοιμάζουν το νέο ΕΓΚΛΗΜΑ κατά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! Ο Ν. Κοτζιάς θα ζητήσει “ΣΥΓΓΝΩΜΗ” απ’ τους Αλβανοτσάμηδες;…


Σε ένα απίστευτο έγκλημα και έμμεση αποδοχή της Ελλάδος περί τσάμικου, αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ ότι θα προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το αλβανικό Report TV, η ελληνική κυβέρνηση θα δεχτεί να μπει στο τελικό κείμενο φράση η οποία θα αναφέρει ότι λυπάται για τα δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος που έχουν ενθαρρύνει το μίσος και τον εκτοπισμό ανθρώπων από τα σπίτια τους στην περιοχή της Ηπείρου.

Εάν κάτι τέτοιο συμβεί στην πραγματικότητα η Ελλάδα θα ανοίξει την κερκόπορτα στους Αλβανοτσάμηδες για να διεκδικήσουν αποζημιώσεις για τα όσα συνέβησαν μετά την κατοχή.

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι κάτι τέτοιο είναι τραβηγμένο, αλλά εάν σκεφτούμε τι συμφωνία έγινε μεταξύ Ελλάδος-Σκοπίων και την παράδοση του ονόματός μας στους Σκοπιανούς, κάτι τέτοιο δεν φαντάζει απίστευτο.

Μάλιστα το αλβανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η πρόταση που θα μπει στην εν λόγω συμφωνία θα αναφέρει ότι «Η Ελλάδα παροτρύνει τους εκτοπισμένους να στραφούν στα δικαστήρια για να ανακτήσουν τα δικαιώματά τους ως Έλληνες πολίτες» (κι όχι ως Αλβανοί). Είτε ως Έλληνες, είτε ως Αλβανοί, η Ελλάδα θα έχει ανοίξει θέμα, κι αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να γίνει αποδεκτό σε κάθε περίπτωση.
Με πληροφορίες από Βαλκανικό Περισκόπιο

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares