Τετάρτη , 25 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ερωτηματικά από την ΕΠΙΘΕΣΗ σε σπίτι αντιεξουσιαστή! Τί ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ…

Ερωτηματικά από την ΕΠΙΘΕΣΗ σε σπίτι αντιεξουσιαστή! Τί ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ...


Ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό με αιματηρή επίθεση -σε κατοικία στου Γκύζη- με πιστόλια και μαχαίρια σε βάρος ενός εκ των «παραγόντων» του…

αντιεξουσιαστικού χώρου κι ενός ακόμη προσώπου, απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Βήμα.

powered by Rubicon Project
Ο γνωστός αντιεξουσιαστής και το άλλο θύμα της επίθεσης νοσηλεύονται στο νοσοκομείο έχοντας τραύματα στα πόδια από πυροβολισμούς και πλήγματα με μαχαίρι.

Η ΕΛΑΣ προσπαθεί να βρει τα κίνητρα της επίθεσης.

Επιπλέον εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση οι δύο τουλάχιστον δράστες να ήταν αλλοδαποί. Στην κατοικία που σημειώθηκε η επίθεση βρέθηκαν δύο πιστόλια-ρεπλίκες και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι ένας εκ των τραυματιών θεωρείτο από την ΕΛΑΣ «αρχηγός» ομάδας 40-50 αντιεξουσιαστών που προχωρούν σε διάφορες επιθέσεις, κυρίως εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στα Εξάρχεια κι έχει συλληφθεί ή προσαχθεί περίπου 10 φορές.

Πάντως, σύμφωνα με πηγές, τα δύο θύματα της επίθεσης αρνούνται να αναφέρουν οτιδήποτε στην ΕΛΑΣ για τους δράστες και τους λόγους της αιματηρής ενέργειας σε βάρος τους.
parapolitika.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares