Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΜΒΑ! Ζητούν από τον Τραμπ να αναγνωρίσει τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων και των Ασσυρίων… (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΜΒΑ! Ζητούν από τον Τραμπ να αναγνωρίσει τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων και των Ασσυρίων... (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Αίτημα για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων απέστειλαν στον Ντόναλντ Τραμπ ο πρόεδρος του Ασσυριακού Ερευνητικού Κέντρου Γενοκτονίας (Seyfo Center) Άτμαν Σάμπτι και ο πρόεδρος της Evangelistic Association Ρον Σουζέκ.


Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του pontos-news.gr το έγγραφο αναφέρει πως ήδη 48 πολιτείες έχουν προχωρήσει στην αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, ωστόσο δεν συμπεριέλαβαν τους Έλληνες και τους Ασσύριους, κάτι το οποίο πρέπει να διορθωθεί.

«Στις 24 Απριλίου είναι η επέτειος για τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Σας ζητούμε στην ετήσια δήλωσή σας να χρησιμοποιήσετε τον όρο “Γενοκτονία” παρά το γεγονός ότι η Τουρκία είναι σύμμαχός σας και μέλος του ΝΑΤΟ – κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως άλλοθι για τα ιστορικά εγκλήματα της Τουρκίας απέναντι στην ανθρωπότητα», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι δύο υπογράφοντες.

Είναι μια κίνηση των Ασσυρίων που μας τιμάει, όμως μας κάνει και να νιώθουμε ντροπή καθώς η Ελλάδα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια παρόμοια κίνηση.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το έγγραφο που απέστειλαν στον Τραμπ οι Άτμαν Σάμπτι και Ρον Σουζέκ.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares