Κυριακή , 8 Δεκέμβριος 2019

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ VoiceNews.gr: Ο Μπίλ Γκέιτς ΦΟΒΑΤΑΙ το ξέσπασμα πανδημίας…


Αυτές τις ημέρες υπήρξε μια πολύ σημαντική συνάντηση μεταξύ του γνωστού επιχειρηματία Μπιλ Γκέιτς και του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Κατά την διάρκεια της τρίτης συνολικά συναντήσεως των δύο ανδρών, ο Γκέιτς τόνισε στον Τραμπ την ανάγκη ανάπτυξης ενός καθολικού εμβολίου κατά της γρίπης κι ο Τραμπ, θέλοντας να δείξει το ενδιαφέρον του για το θέμα, πήρε αμέσως τηλέφωνο τον διευθυντή του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων.

Αυτή η είδηση επιβεβαιώνει τα όσα σας γράφαμε πριν από λίγες ημέρες για την ανησυχία του Γκέιτς για το ξέσπασμα μεγάλης πανδημίας η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε εκατομμύρια θανάτους.

Όπως σας γράφαμε πριν περίπου μια εβδομάδα ο Μπίλ Γκέιτς και η γυναίκα του θεωρούν ότι τα χημικά αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για το ξέσπασμα μιας μεγάλης μολυσματικής αρρώστιας (με ή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση) και θεωρούν ότι ο κόσμος θα πρέπει να προετοιμαστεί (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα).

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μπιλ Γκέιτς και το ίδρυμά του χρηματοδοτούν με 12 εκ. δολάρια έρευνες για εμβόλια κατά της γρίπης, όπως δεν πιστεύει ότι το ενδιαφέρον του Τραμπ γι’ αυτή την προσπάθεια είναι γνήσιο, κάτι που δεν μας φαίνεται και περίεργο. Ο Γκέιτς υποστήριζε την Χίλαρι Κλίντον οπότε ο εγωισμός του δύσκολα θα δεχτεί ότι ο μισητός Τραμπ ενδιαφέρεται για τις ανησυχίες του…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares