Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ 7 χρόνια μετά ο Κ. Βελόπουλος! Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον τουρκικό ΚΙΝΔΥΝΟ στο Καστελόριζο… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ 7 χρόνια μετά ο Κ. Βελόπουλος! Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον τουρκικό ΚΙΝΔΥΝΟ στο Καστελόριζο... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα εγκλήματα τα οποία γίνονται αυτόν τον καιρό από τις κυβερνήσεις μας στα εθνικά μας θέματα είναι κάτι για το οποίο ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, έχει μιλήσει εδώ και πολλά χρόνια.

Μάλιστα γι’ αυτά μιλούσε και στο ελληνικό κοινοβούλιο τη στιγμή που οι υπόλοιποι συνάδελφοί του (ακόμη και στο κόμμα με το οποίο συνεργαζόταν) τον ειρωνεύονταν και τον έλεγαν συνομωσιολόγο.

Ένα από τα θέματα αυτά ήταν και το Καστελόριζο, το νησί που αποτελεί παράγοντα-κλειδί για την ελληνική ΑΟΖ και οι Τούρκοι έχουν το βάλει στόχο εδώ και χρόνια.

Τον Οκτώβριο του 2011 ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε μιλήσει για τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται το Καστελόριζο λόγω των εσωτερικών προβλημάτων της Τουρκίας. Δείτε παρακάτω τα όσα είχε πει:

7 χρόνια μετά η κατάσταση έχει γίνει ακόμη πιο περίπλοκη. Τα εσωτερικά προβλήματα της Τουρκία έχουν αυξηθεί, η τουρκική προκλητικότητα έχει ενταθεί, ενώ και η κατάσταση της Ελλάδος είναι πολύ χειρότερη.

Δείτε, τέλος, τα όσα έλεγε ο κ. Βελόπουλος σε φετινές εκπομπές “Κόντρα & Ρήξη” του Μαρτίου και του Ιουλίου για το θέμα του Καστελορίζου.

Δυστυχώς τα χειρότερα σενάρια για το Αιγαίο μας φαίνονται να επιβεβαιώνονται μέρα με τη μέρα:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares