Τρίτη , 19 Μάρτιος 2019
Τελευταία Νέα

Επίθεση της Τουρκίας στον Καμμένο: ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ…

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας είχε μιλήσει για «οργανωμένο σχέδιο» του Ταγίπ Ερντογάν για τη σύλληψη των δύο, προκειμένου ο Τούρκος πρόεδρος να έχει ομήρους με στόχο την ανταλλαγή με τους 8 αξιωματικούς που είναι στην Ελλάδα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας Χαμί Ακσόι, χαρακτήρισε «ανεύθυνη» και «επιπόλαια» τη συμπεριφορά του Έλληνα υπουργού:

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν με εντολή του προέδρου της Τουρκίας αποτελούν το τελευταίο παράδειγμα ανεύθυνης και επιπόλαιης συμπεριφοράς.

Η ελληνική πλευρά έχει λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες για τους λόγους που συνελήφθησαν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί και για τη νομική διαδικασία. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι η Ελλάδα προσπαθεί να διατηρήσει το θέμα στην ατζέντα με διαρκείς ακατανόητους και αβάσιμους ισχυρισμούς, θεωρείται ότι είναι μια προσπάθεια να φύγει η προσοχή από το ότι η Ελλάδα δεν εκπληρώνει τις νόμιμες και δίκαιες προσδοκίες για τους προδότες που μετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος και βρίσκονται εκεί».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
loading...