Δευτέρα , 28 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ! «Μας ψεκάζουν; Το δεκτήκαμε πολύ εύκολα»….

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ! «Μας ψεκάζουν; Το δεκτήκαμε πολύ εύκολα»....

Την απογοήτευσή του για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και την απορία του γιατί οι Έλληνες δεν αντιδρούν σε όσα συμβαίνουν στη χώρα τα τελευταία χρόνια εκφράζει ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησαν στο περιοδικό People για το συγκεκριμένο ζήτημα και δεν έκρυψαν την αντίθεσή τους στη συμφωνία των Πρεσπών.

«Επειδή είστε και οι δύο Θεσσαλονικείς, πώς σας φάνηκε η συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία; Είδα πως στο Visit my Greece στο Λευκό Πύργο πήρατε θέση ‘Macedonia is Greek’», ρωτήθηκε το ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

«Είναι πολύ λεπτό το θέμα και πολύ δύσκολο για εμάς να το διαχειριστούμε και να το σχολιάσουμε, γιατί μας αγγίζει συναισθηματικά. Εμένα με έχει απογοητεύσει η συμφωνία αυτή, αλλά είναι μέσα στις πολλές απογοητεύσεις που παίρνουμε από τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια», απάντησε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Προβληματισμένος ο Μαραντίνης
«Είναι κάτι που μας πληγώνει, δεν μας είναι καθόλου ευχάριστο, όπως νομίζω και για κανέναν Έλληνα. Και παρά τις αρχικές αντιδράσεις, νιώθω πως αυτό που τελικά αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε το δεχτήκαμε πολύ εύκολα – κι αυτό προσωπικά με προβληματίζει. Έχουμε δεχτεί πάρα πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια –και βάζω και τον εαυτό μου μέσα– και δεν κάνουμε τίποτα. Δεν ξέρω αν έχουμε κάποια υποσυνείδητη ενοχή και δεν αντιδρούμε σε τίποτα. Τι να πω, μας ψεκάζουν;», δήλωσε από την πλευρά του δημοφιλής τραγουδιστής και πρόσθεσε:

«Νομίζω πως κάποια στιγμή, πάντως, θα γίνει ένα “μπαμ”. Και για μας και για τις επόμενες γενιές πρέπει κάποια πράγματα να τα υπερασπιστούμε».
politik

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares