Κυριακή , 1 Οκτωβρίου 2023
Τελευταία Νέα

ΕΞΑΛΛΟΣ ο ΠΟΥΤΙΝ με Τσίπρα: Τα δίνει ΟΛΑ…

Ένα άρθρο βόμβα έγραψε πρι από λίγη ώρα το Ρωσικό δίκτυο του Sputnik, το οποίο αποδεικνύει ότι η ελλαδική κυβέρνηση όχι μόνο είναι αμερικανόδουλη, αλλά είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε οποιοδήποτε έγκλημα για να υπακούσει τα αφεντικά της.

Συγκεκριμένα το Sputnik ανέφερε πως «Η Αθήνα θα αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο, εάν το ζητήσει η Ουάσινγκτον για διάφορους λόγους».

Εάν κάτι τέτοιο ισχύει θα είναι έγκλημα για τρεις λόγους. Πρώτον, διότι θα αναγνωρίσει ένα ψευδοκράτος, τη στιγμή που η Κύπρος μας ξεπουλιέται, και δεύτερον γιατί η Σερβία είναι έτοιμη να πάρει πίσω την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία». Εάν η Ελλάδα αναγνωρίσει το Κόσοβο, είναι σίγουρο ότι οι Σέρβοι θα προχωρήσουν σε αντίποινα αλλά και θα συνεχίσουν να αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως έχει.

Τέλος, μην ξεχνάμε ότι θα επικυρώσουμε και τον Αλβανικό εθνικισμό, ο οποίος θέλει ένα Κόσοβο δορυφόρο των Τιράνων. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η κυβέρνηση θα πέσει σύντομα, πριν προλάβει να εγκληματήσει για άλλη μια φορά (όχι πως περιμένουμε κάτι καλύτερο από την επόμενη)…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares