Τετάρτη , 20 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Εντυπωσιακά πλάνα από τη ΡΩΣΙΑ! Ο βόρειος στόλος ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντύπωση προκαλούν τα πλάνα από την τελευταία άσκηση του ρωσικού βόρειου στόλου. Αυτή είναι η μεγαλύτερη άσκηση που διεξάγει ο βόρειος στόλος τα τελευταία 10 χρόνια, σύμφωνα με δήλωση του ναυτικού. Οι ασκήσεις θα περιλαμβάνουν βολές πυροβόλων των πλοίων, εκτοξεύσεις πυραύλων κατά πλοίων και πυραύλων επιφανείας-αέρος.

Ο βόρειος στόλος αποτελεί τον στόλο του ρωσικού πολεμικού ναυτικού στον Αρκτικό Ωκεανό. Ο βόρειος στόλος έχει την ευθύνη για τις θαλάσσιες επιχειρήσεις στις περιοχές της Αρκτικής κατά μήκος της βόρειας Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της θάλασσας του Μπάρεντς, της θάλασσας Kara, καθώς και των βορειοδυτικών θαλάσσιων περασμάτων προς τη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της Νορβηγικής Θάλασσας και του Ατλαντικού Ωκεανού.

Η κύρια βάση του Βόρειου Στόλου βρίσκεται στο Severomorsk της περιφέρειας Murmansk. Σήμερα, ο Βόρειος Στόλος αποτελεί τη βάση της προσφάτως δημιουργηθείσας Κοινής Στρατηγικής Διοίκησης Βόρειου Στόλου που περιλαμβάνει όλες τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις που βρίσκονται στην περιφέρεια Μουρμάνσκ, την περιοχή Αρχαγγέλσκ και στα παράκτια νησιά της Ρωσίας κατά μήκος της βόρειας ακτής της.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο εντυπωσιακές εικόνες από πρόσφατη άσκηση του Βόρειου στόλου:

crashonline

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares