Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Εμπαίζουν την οικογένεια του Κατσίφα: Καψόνια με την παράδοση της σορού…

Σε Γολγοθά μετατρέπεται η παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα, καθώς οι αλβανικές αρχές κωλυσιεργούν τη διαδικασία.

Ενώ αρχικά υπήρξε η πληροφορία πως σήμερα η σορός θα παραδιδόταν στους οικείους, οι εισαγγελικές Αρχές στα Τίρανα ζητούν από τον πατέρα του θύματος, Ιωάννη Κατσίφα, να μεταβεί στην αλβανική πρωτεύουσα προκειμένου να υπογράψει μια σειρά από έγγραφα αγνώστου περιεχομένου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 35χρονου ομογενή, Ευθύμης Ναυρίδης, έχει ζητήσει την πλήρης διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα και όπως ανέφερε σε δήλωση του, η οικογένεια του θύματος έχει υποβάλει στην Εισαγγελία Τιράνων αίτημα να παραλάβει τη σορό για την ταφή, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει συζητηθεί.

«Η οικογένεια ζητεί την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος, να έχει σαφή και πλήρη ενημέρωση. Ο,τι επαφές γίνονται με την Αλβανία είναι με την Εισαγγελία Τιράνων και συγκεκριμένα με την Εισαγγελία βαρέων εγκλημάτων, με την οποία συνεργαζόμαστε. Από τη στιγμή που ο άνθρωπος είναι Έλληνας υπήκοος, ασφαλώς έχουν και οι ελληνικές αρχές αρμοδιότητα για αυτό έχει επιληφθεί και η Eισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares