Πέμπτη , 11 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΡΟΣΟΧΗ στα συλλαλητήρια! Υπάρχει ΚΙΝΔΥΝΟΣ….

Για άλλη μια φορά τα “ορφανά” του Τζορτζ Σόρος, δηλαδή οι ψευτο-αναρχικοί των Antifa στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση ενάντια στο σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας στον Λευκό Πύργο.

Οι αντιεξουσιαστές έχουν προγραμματίσει να συναντηθούν μια ώρα νωρίτερα απ’ το κανονικό συλλαλητήριο, δηλαδή στις 18:00, στο πάρκο στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων οι ανθέλληνες του αντιεξουσιαστικού χώρου γράφουν στην ανακοίνωσή τους: “Επειδή κανένα έθνος δε μας ενώνει με τους καταπιεστές μας και κανένα όνομα δεν μας χωρίζει με τους γείτονες καταπιεσμένους. Δεν θα πάρουμε λοιπόν τη θέση ούτε των εθνικιστών, τόσο της Ελλάδας όσο και της Μακεδονίας, αλλά προφανώς ούτε και του ΝΑΤΟ που πιέζει για άμεση εφαρμογή της συμφωνίας για να επεκτείνει και να εδραιώσει την παρουσία του στη Βαλκανική χερσόνησο.

Θα τσακίσουμε τους φασίστες και τους εθνικιστές, τους μάτσο Ελληναράδες και τους ψευτοχουλιγκάνους που αποτελούν την εμπροσθοφυλακή των αστών, θα κόψουμε τον αέρα στο Ελληνικό κράτος που κλείνει παλιά “εθνικά θέματα” για να ανοίξει με “πλάτες” το ζήτημα της μονομερούς κήρυξης ΑΟΖ -μετατρέποντας το Αιγαίο σε πάρκινγκ του Αμερικάνικου στόλου-, και σε συνεργασία με τους εκμεταλλευόμενους των άλλων κρατών της περιοχής θα μπλοκάρουμε τα πολεμικά σενάρια και την αναβάθμιση της παρουσίας του NATO στην περιοχή”.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares