Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟYΡΚΟΥΣ..

Πέρασε στα ψιλά των συστημικών ΜΜΕ και η αλήθεια είναι πως δεν λαμβάνει της προσοχής κανενός.Στις 8 Οκτωβρίου 2018 είχαμε στρατιωτικές ασκήσεις στο Αιγαίο, όχι όμως από την Ελλάδα….
Το Ναυτικό του Πακιστάν(!) έφερε η Τουρκία μεταξύ Ρόδου και Μεγίστης (Καστελόριζο), προκειμένου να εδραιώσει και νομιμοποιήσει τις παρανομίες της σε βάρος της Ελλάδας, με την κυβέρνηση να μην αντιδρά ούτε στο ελάχιστο για την πρωτοφανή πρόκληση του Πακιστάν .

Συγκεκριμένα, μετά από αίτημα και πρόσκληση της Άγκυρας στο Καράτσι, το Πακιστάν συμφώνησε να συμμετάσχει σε άσκηση της Άγκυρας στις 8 Οκτωβρίου 2018, επάνω στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και εντός του ελληνικού FIR χωρίς να ζητήσει την έγκριση της Αθήνας.

Το Πακιστάν θεωρείται ο νο1 σύμμαχος της Τουρκίας αυτή τη στιγμή και πολύ πρόσφατα εκτός της παραγγελίας στρατιωτικού υλικού, αγόρασε από την Τουρκία 4 κορβέτες του προγράμματος ADA.

H μείζονα αεροναυτική άσκηση απομονώνει το νησιωτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης καθώς εκτελέστηκε μεταξύ Ρόδου και Μεγίστης, ενώ από ελληνικής πλευράς δεν ανακοινώθηκε τίποτα όσον αφορά τη συμμετοχή του Πακιστάν, ενώ η δραστηριότητα τόσο του ΠΝ όσο και της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη.

Κατά τα άλλα εμείς δεν απελαύνουμε τους λαθροεισβολείς Πακιστανούς (όπως ορίζει ο νόμος) και δεν πιέζουμε από τη στιγμή που έχουμε πάρα πολλού νόμιμους Πακιστανούς στην Ελλάδα. Για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιούμε ως διαπραγματευτικό χαρτί με το Ισλαμαμπάτ το συνάλλαγμα που βγάζουν οι Πακιστανοί εργαζόμενοι στην Ελλάδα;..

Shares