Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλειστή η Κηφισίας στη Φιλοθέη – Πορεία διαμαρτυρίας…

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλειστή η Κηφισίας στη Φιλοθέη - Πορεία διαμαρτυρίας...

Κλειστή αυτή την ώρα η Λεωφόρος Κηφισίας στο ύψος της Φιλοθέης, λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας πολιτών έξω από την αλβανική πρεσβεία.

Οι συγκεντρωμένοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Βορειοηπειρωτικών οργανώσεων προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα από τα πυρά των αλβανικών αρχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον θυμό και την αγανάκτηση για την δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσιφα από τις ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας.

Εκατό και πλέον Αλβανοί αστυνομικοί όλων των βαθμίδων κυρίως ειδικές δυνάμεις, με την συνδρομή ελικοπτέρων και drone περικύκλωσαν τον ελληνόψυχο Βορειοηπειρώτη που από το πρωί υπερασπιζόταν την Ελληνική Σημαία που είχε υψώσει στο χωριό του τους Βουλιαράτες!

Το απόγευμα της Κυριακής με πρόφαση την αυτοάμυνα οι επίλεκτοι των ειδικών δυνάμεων αποφάσισαν να τον εκτελέσουν όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ με δύο σφαίρες την μία στο κεφάλι και την άλλη στο στήθος. Εκατό και πλέον αστυνομικοί, drones, ελικόπτερα όλα αυτά εναντίων ενός νεου παιδιού που είχε ερωτευτεί την Πατρίδα.

Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι, δεν ήταν αυτοάμυνα των Αλβανών αστυνομικών αλλά του αδερφού μας Κωσταντίνου Κάτσιφα. Καλείται κάθε Έλληνας και Ελληνίδα να παραβρεθεί ΣΗΜΕΡΑ – ΤΩΡΑ στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:30 στην Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα.

ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares