Σάββατο , 21 Μαΐου 2022
Τελευταία Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ το κόμμα! ΤΡΟΜΟΣ στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…


Πριν από λίγη ώρα ο (πρώην) Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θύμιος Δρόσος, ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Ο κ. Δρόσος το ανακοίνωσε μέσω facebook, και δείχνει με την κίνησή του ότι το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. βρίσκεται υπό διάλυση, παίρνοντας σειρά μετά τα προβλήματα και τις παραιτήσεις στην Ένωση Κεντρώων.

Αν και δεν αναφέρει τους λόγους της παραιτήσεώς του, έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, και σημειώνει ότι είναι στην ευχέρεια του προέδρου η δημοσιοποίησή της.

Αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook:

«Με επιστολή μου στον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο(25-9-2018, Α.Π. 258) παραιτήθηκα από τη θέση του Γραμματέα του Κινήματος. Η δημοσιοποίηση του κειμένου της παραίτησης μου είναι στη διακριτική ευχέρεια του Προέδρου του Κινήματος. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνεργάτες μου και τα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο για την ουσιαστική συνεργασία.

Είναι αυτονόητο ότι παραμένω ενεργός πολίτης με σαφείς και διακριτές αναφορές στις αρχές του Κοινωνικού Κέντρου με επίκεντρο τον Άνθρωπο και την Κοινωνία. Το στοίχημα της μεταμνημονιακης Ελλάδας για Ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή θα το κερδίσουμε όλοι μαζί».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares