Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ! Βαρύ πρόστιμο για τον ΠΑΟΚ και ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ…

ΕΚΤΑΚΤΟ! Βαρύ πρόστιμο για τον ΠΑΟΚ και ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ...

Μηδενισμό, κατακύρωση υπέρ του Ολυμπιακού με 0-3, αφαίρεση τριών βαθμών και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών η απόφαση για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Eτσι… αποδόθηκε δικαιοσύνη για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ με ευθύνη του τιμωρείται για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι, αφού τραυματίστηκε από οπαδό του ο προπονητής του ΟΣΦΠ Οσκαρ Γκαρθία.

Το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής κατοχυρώθηκε στους ερυθρόλευκους (0-3), ενώ επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον δικέφαλο του Βορρά από την βαθμολογία του στο πρωτάθλημα. Έτσι, η Θεσσαλονικείς από τους τους 52 πηγαίνουν στους 49 βαθμούς. Επίσης, ο ΠΑΟΚ θα παίξει τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια του χωρίς κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι η Τούμπα θα είναι κλειστή στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στην ομάδα του Λουτσέσκου και την ΑΕΚ, όπως και στο ματς με τον Πανιώνιο στις 31/03 για την 27η αγωνιστική. Επίσης, επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ στον δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 23ης αγωνιστικής:

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/2/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 25/2/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/18/410733 από 27-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: «ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προαγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και τιμωρεί με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ .

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ και πειθαρχική ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές».

enwsi.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares