Πέμπτη , 29 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αυτοκίνητο ΕΠΕΣΕ στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τους πρωθυπουργούς της Βρετανίας και το Βελγίου…

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αυτοκίνητο ΕΠΕΣΕ στην αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τους πρωθυπουργούς της Βρετανίας και το Βελγίου...

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πριν από λίγο πάνω στην αυτοκινητοπομπή με τους πρωθυπουργούς της Βρετανίας και του Βελγίου, την Theresa May και τον Charles Michel, καθώς οι…

δυο τους πήγαιναν σε ένα ιστορικό μέρος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου στο Βέλγιο. Από το περιστατικό δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στο περιστατικό.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη ενώ πήγαιναν στο νεκροταφείο πολέμου Saint Symphorien που βρίσκεται κοντά στη νοτιοδυτική βελγική πόλη του Mons, κοντά στα γαλλικά σύνορα.

Η συνοδεία που μετέφερε τους δύο πρωθυπουργούς κινήθηκε κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Ε19 / Ε42, όταν ένα αυτοκίνητο μπήκε σε αυτό, χτυπώντας δύο αστυνομικούς που οδήγησαν μοτοσυκλέτες, σύμφωνα με το Sudinfo.

Οι δύο αξιωματικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Ο Michel αναγκάστηκε να σταματήσει για αρκετή ώρα στο σημείο, αλλά στη συνέχεια προχώρησε για τον προορισμό του.

Οι λεπτομέρειες του συμβάντος καθώς και η ταυτότητα του οδηγού, ο οποίος συνέχισε το αυτοκίνητό του στη συνοδεία, δεν αποκαλύφθηκαν. Οι λόγοι πίσω από το τροχαίο ατύχημα είναι ακόμα άγνωστοι. Δεν έχουν υπάρξει επίσημες δηλώσεις από τις αρχές ή τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου σχετικά με το συμβάν μέχρι στιγμής.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares