Σάββατο , 2 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ κατάσταση! Ζητούν ΔΙΟΔΙΑ απ’ τον κόσμο που φεύγει απ’ την Κινέτα ενώ η ΦΩΤΙΑ μαίνεται…


Μόνο ως βαριά εγκληματική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η απόφαση της εταιρίας «Ολυμπία Οδός» να διατηρήσει εν λειτουργία τα διόδια της ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου και…

ενώ την ίδια στιγμή χιλιάδες οχήματα στα οποία επιβαίνουν ταξιδιώτες αλλά και απεγνωσμένοι κάτοικοι των καμένων περιοχών, προσπαθούν να ξεφύγουν από το μέτωπο της Κινέτας που πλέον βρίσκεται εκτός κάθε ελέγχου.

Με δεκάδες αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οδηγοί καταγγέλλουν τις άθλιες πρακτικές της εταιρίας ενώ κάνουν λόγο για ουρές χιλιομέτρων και ενώ δεξιά και αριστερά οι φλόγες κυριολεκτικά γλύφουν την κεντρική αρτηρία, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές χιλιάδες ανθρώπων.

Υπενθυμίζεται πως μέτοχοι της Ολυμπίας Οδού είναι η VINCI CONCESSIONS S.A.S. (29,9%) , η HOCHTIEF PPP SOLUTIONS GmbH (17%), ο όμιλος J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. (19,1%), η ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. (17%) και η η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (17%).
write-in.gr

Leonidas Papadopoulos  
Μέσα στις στιγμές Αποκάλυψης, την ώρα που καίγονται οι περιουσίες των συμπολιτών μας, τα ζώα και τα δέντρα, το μόνο που λειτουργεί σα να μη συμβαίνει τίποτα είναι τα διόδια των νταβατζήδων μεγαλοεργολάβων, που συνεχίζουν να εισπράττουν από τον πανικόβλητο κόσμο.
Ήταν άλλωστε δίκαιο και έγινε πράξη…

Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου
Ο κόσμος καίγεται στην Κινέτα και οι “φωστήρες” έχουν τα διόδια σε λειτουργία, και στους κεντρικούς δρόμους αλλά και στους παράδρομους δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την διέλευση των ανθρώπων που προσπαθούν να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα

 

σ.σ VoiceNews φυσικά και θα δημοσιεύσουμε κάθε ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares