Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ για τις σχέσεις Σόρος-Χίλαρι Κλίντον! Μόνη τους έγνοια να είναι… ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ…

ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ για τις σχέσεις Σόρος-Χίλαρι Κλίντον! Μόνη τους έγνοια να είναι... ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...


Έγγραφα φωτιά έχουν αποκαλυφθεί από τα WikiLeaks σχετικά με την εκστρατεία της Hillary Clinton και τον σημαντικό ρόλο του George Soros, τον οποίον οι «Δημοκρατικοί» ήθελαν να έχουν ευχαριστημένο.


Σε συνομιλίες που προέρχονται από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του προέδρου της εκστρατείας John Podesta και κυκλοφόρησε από τα WikiLeaks γίνεται ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι της Χίλαρι ήθελαν με κάθε τρόπο να κάνουν ευχαριστημένο τον Soros.

Ο λόγος για το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 7ης Οκτωβρίου 2014 το οποίο αποκαλύπτει μια συζήτηση μεταξύ του διευθυντή καμπάνιας Robby Mook, της Clinton, της Huma Abedin και του Podesta σχετικά με την οργάνωση “Votes America”.

«Έχει δείπνο με τον George Soros απόψε», γράφει η Abedin. «Όπως γνωρίζετε, η Greg Speed είναι η συντονισμένη καμπάνια για διάφορες εξωτερικές ομάδες. Ο Soros είναι ένας μεγάλος υποστηρικτής της ομάδας και θα την ρωτήσει απόψε αν έρθει σε έναν έρανο για αυτούς στο σπίτι του τον Δεκέμβριο. Σκέψεις;».

Ο Mook απαντά σε εκείνο το σημείο: «Θα το έκανα μόνο για πολιτικούς λόγους».

Η επιρροή του Soros φαίνεται και σε ένα άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο γράφτηκε τον Ιούλιο του 2015. Σε αυτό, η Jacqueline Carozza από το γραφείο του Soros ζητάει από τον Podesta να οργανωθεί μια συνάντηση στο καλοκαιρινό σπίτι του Soros στο Long Island.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares