Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ για τη Ρ. Δούρου! Έχει ΔΙΟΡΙΣΕΙ την οικογένεια;…

ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ για τη Ρ. Δούρου! Έχει ΔΙΟΡΙΣΕΙ την οικογένεια;...

Σήμερα κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο έγγραφα-φωτιά, τα οποία εκθέτουν την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, σχετικά με τους διορισμούς μελών της οικογενείας της στην περιφέρεια.

Αναλυτικά, η Ρένα Δούρου έχει προσλάβει τόσο τον αδερφό της (Παναγιώτη Δούρο) όσο και τη νύφη της (Κασσιανή Δήμου) για σύμβουλο της.

Ως γνωστόν, και ο σύντροφος της περιφερειάρχου έχει εδώ και καιρό διοριστεί μετακλητός υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού.

Δείτε παρακάτω έγγραφα σχετικά με τους διορισμούς αδερφού και νύφης:

ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ για τη Ρ. Δούρου! Έχει ΔΙΟΡΙΣΕΙ την οικογένεια;... ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ για τη Ρ. Δούρου! Έχει ΔΙΟΡΙΣΕΙ την οικογένεια;... ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ για τη Ρ. Δούρου! Έχει ΔΙΟΡΙΣΕΙ την οικογένεια;...

Φυσικά πρόκειται για καθόλα νόμιμους διορισμούς, και δεν τίθεται κανένα ζήτημα περί αυτού. Όμως η κα Δούρου και ο ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα, το 2015 είχαν έρθει ως… το καινούριο που θα γκρέμιζε το παλιό, και αντί αυτού βλέπουμε να κάνουν ό,τι και οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 40 χρόνια και μάλιστα εις διπλούν.

Γι΄αυτό θεωρούμε ότι τίθεται ένα σοβαρό ζήτημα ηθικής. Είναι νόμιμο, είναι όμως και ηθικό;

Η κα Δούρου ακόμη δεν έχει βγει να διαψεύσει τους διορισμούς αυτούς, εμείς από την πλευρά μας απλώς θέτουμε τα ερωτήματα. Θα αναμένουμε απάντησή της, η οποία μόλις δοθεί στη δημοσιότητα, θα φροντίσουμε να δημοσιεύσουμε άμεσα.

(σσ VoiceNews εξ όσων γνωρίζουμε σήμερα 03-08-2018 κανένα σχόλιο δεν έχει δημοσιευτεί από την Περιφέρεια)

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares