Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022

Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ! Ποιοι ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ πίσω από τα ΔΗΘΕΝ Ελληνικά Hoaxes;…


Τελικά ποιος είναι ο ρόλος της ιστοσελίδος Ellinika Hoaxes και ποια είναι η “γραμμή” την οποία ακολουθούν από την ημέρα που δημιουργήθηκαν;

Είναι προφανές ότι κατά τα Ellinika Hoaxes προπαγάνδα κάνουν μόνο… οι Ρώσοι, αφιερώνοντας μάλιστα ένα ολόκληρο άρθρο για το “Πώς να διασπείρετε ρωσική προπαγάνδα – Μάθημα για αρχαρίους”:

Φυσικά όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με την αμερικανικο-βρετανική προπαγάνδα σύμφωνα με την οποία η Ρωσία έχει παρέμβει στις εκλογές του μισού πλανήτη, ούτε έστω με την φρικτή προπαγάνδα κατά του Άσαντ από τους White Helmets και τους άλλους τρομοκράτες.

Χαρακτηριστικό της προπαγάνδας είναι ο παρακάτω χάρτης, ο οποίος αναφέρεται στις χώρες στις οποίες έχουν δεχτεί παντός τύπου επιθέσεις από τους Αμερικανούς (κυρίως μέσω βομβαρδισμών) μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το να κατηγορούν τη Ρωσία μετά είναι τουλάχιστον αστείο:

Είναι ξεκάθαρο ότι η σελίδα έχει μια αμερικανόφιλη στάση και φυσικά υπέρ της παγκοσμιοποίησης. Αυτό φαίνεται πολλές φορές κι από τίτλους τους. Είναι πολύ καλό καμουφλάζ να αυτοπροσδιορίζεσαι ως κυνηγός ψεύτικων ειδήσεων, όμως πολλές φορές αυτό αποτελεί τον καλύτερο φερετζέ για τη μεγαλύτερη προπαγάνδα.

Άρα ποιοί κρύβονται πίσω από την εν λόγω ιστοσελίδα; Νομίζουμε είναι πλέον φανερό…

Δείτε πριν από λίγες μέρες τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ εναντίον της ιστοσελίδας, με αφορμή αναφορά του κ. Βελόπουλου στον μακαριστό Χριστόδουλο:

Τέλος, δείτε το παρακάτω άρθρο του Voice News για τα hoaxes των… Ελληνικών Hoaxes στο θέμα που είχε ξεσπάσει για την ψευτο-“Μακεδονική” γλώσσα και την αναγνώρισή της από την κυβέρνηση Καραμανλή το 1977:

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Το… hoax των Ελληνικών Hoaxes…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares