Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Είδηση “ΒΟΜΒΑ” για τον Μπακογιάννη και τη Νέα Δημοκρατία… (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδηση "ΒΟΜΒΑ" για τον Μπακογιάννη και τη Νέα Δημοκρατία... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Μπακογιάννης σήμερα είναι έτοιμος να διεκδικήσει το αξίωμα του Δημάρχου Αθηνών, όμως πολλοί που θεωρούν τους εαυτούς τους δεξιούς ή πατριώτες ξεχνούν ή θέλουν να ξεχνούν τα όσα έχει πει κατά καιρούς.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιανουάριο είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο γνωστό αριστερό Vice ότι «Είμαι φανατικά υπέρ της αποποινικοποίησης της μαριχουάνας για πάρα πολλούς λόγους. Όχι μόνο γιατί αντικειμενικά έχει αποδειχθεί ότι είναι λιγότερο επιβλαβής από αλκοόλ, όχι μόνο επειδή υπάρχει ένα οργανωμένο έγκλημα πίσω από τη διακίνηση της, αλλά και γιατί βλέπεις παιδιά που μπαίνουν για λίγα γραμμάρια στη φυλακή».

Όμως οι απίστευτες δηλώσεις του δεν σταματάνε εκεί. Σχετικά με το νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου, ο κ. Μπακογιάννης είχε δηλώσει πως «Δεν είμαι σίγουρος αν θα το ψήφιζα. Είμαι φανατικά της άποψης πως ο μόνος νόμος είναι η αγάπη. Είμαι υπέρ και του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και της υιοθεσίας παιδιών.

Αυτό που με προβληματίζει με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι η ηλικία, τα 15 χρόνια. Θυμάμαι τι μυαλά κουβαλούσα στα 15 μου και έχω αμφιβολία αν ένα παιδί 15 ετών μπορεί να πάρει μια τέτοια απόφαση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε και το παρακάτω βίντεο:

Να τον χαίρονται, λοιπόν, οι ψευτο-υπέρμαχοι των αξιών και των παραδόσεων που τον στηρίζουν…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares