Πέμπτη , 30 Ιουνίου 2022
Τελευταία Νέα

Δώστε λάμψη στο πρόσωπό σας λίγο πριν τις γιορτές

Η περίοδος των γιορτών αποτελεί μια καλή αφορμή για να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με τον εαυτό μας. Αν φέτος έχετε αποφασίσει να σβήσετε λεπτές γραμμές, ρυτίδες έκφρασης και μαύρους κύκλους, μην αγχώνεστε, προλαβαίνετε. Ο πλαστικός χειρουργός Παντελίδης Μάνος μας προτείνει τέσσερις αποτελεσματικές μη επεμβατικές θεραπείες.

Botox

Το botox αποτελεί μια εξαιρετική θεραπεία εξάλειψης των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου. Χαρίζει άμεσα και θεαματικά αποτελέσματα. Εφαρμόζεται τοπικά και δεν γεμίζει τις ρυτίδες όπως πολλοί πιστέυουν, αλλά έχει την ικανότητα να μειώνει την κινητικότητα των μυών στην περιοχή με αποτέλεσμα οι ρυτίδες να ξεθωριάζουν και το δέρμα να αποκτά νεανικότητα και λάμψη. Συνδυάζεται άψογα και με άλλες θεραπείες όπως το fractional laser ή το υαλουρονικό οξύ για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Fractional laser

Πρόκειται για μια σύγχρονη τεχνική που υπόσχεται να σβήσει τα σημάδια της γήρανσης και να επαναφέρει τη χαμένη σφριγηλότητα στο δέρμα. Το fractional laser διαφέρει από τα προηγούμενα διότι δίνει την δυνατότητα να επέμβουμε σε συγκεκριμένα σημεία της επιδερμίδας που το έχουν ανάγκη, ενώ η δέσμη του διεισδύει σε βάθος απομακρύοντας τα ‘’κουρασμένα’’ κύτταρα’’. Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία και το δέρμα γίνεται πιο λείο και λαμπερό.

 

Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια δημοφιλής θεραπεία που προσφέρει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Άλλωστε αποτελεί δομικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού. Το ενέσιμο υαλουρονικό μειώνει τις ρυτίδες, εμποδίζει την εμφάνιση νέων και προσφέρει βαθειά ενυδάτωση. Δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση ρυτίδων στα χείλη, το στόμα και τις παρειές, ενώ μπορεί να αυξήσει και τον όγκο των χειλιών και των ζυγωματικών.

 

Μεσοθεραπεία προσώπου

Η μεσοθεραπεία είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος κατά την οποία πραγματοιούνται εγχύσεις υαλουρονικού οξέος και συμπλέγματος βιταμινών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και την ανάκτηση της χαμένης σφριγηλότητας στο δέρμα. Ένα από τα πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι πως μειώνει τις ρυτίδες και επιβραδύνει την εμφάνιση νέων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.justbreast.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares