Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ! “ΣΚΟΤΩΣΤΕ” ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ….

ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ! "ΣΚΟΤΩΣΤΕ" ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ....

Η δημοσκόπηση για λογαριασμό της «Βεργίνα Τηλεόραση», από την εταιρεία INTERVIEW προκάλεσε ανησυχία σε κάποιους κύκλους.

Οι κύκλοι αυτοί οι οποίοι δέχονται τα πυρά του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κ. Βελόπουλου ανησυχούν διότι βλέπουν ότι το ‘Γαλάζιο Ρεύμα’ όχι μόνο δεν ανακόπτεται, αλλά αντίθετα ενισχύεται και είναι στη Βουλή. Το 2,6% (που με αναγωγή φτάνει στο 3%) είναι ποσοστό που δεν ανακόπτεται.

ΚΗΡΥΞΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! Την ΤΡΕΜΟΥΝ διότι είναι στη ΒΟΥΛΗ! Δείτε γιατί…

Αυτήν όμως τη δημοσκόπηση ελάχιστα ΜΜΕ την ανέδειξαν, κι όσα την ανέδειξαν στάθηκαν μόνο στη διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να αναφερθούν καθόλου στον Κ. Βελόπουλο και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Δημοσιογραφικά θα ήταν όχι μόνο λογικό αλλά και του ουσιαστικό καθώς η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ υπερέχει σε ποσοστό από αρκετά, νυν, κοινοβουλευτικά κόμματα.

Αν όμως δεν παρουσιάζεται στις δημοσκοπήσεις το κόμμα, αν δεν αναδεικνύεται από τους δημοσιογράφους η δυναμική του κόμματος, αν (όπως λέμε) θάβεται η είδηση, τότε μιλάμε για ‘δολοφονία’ του κόμματος.

Μπορείτε να φανταστείτε ποια είναι τα κέντρα που δεν επιθυμούν την ανάδειξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ σε κοινοβουλευτικό παράγοντα. Ξέρουν ότι θα υπάρχει στη Βουλή μία πατριωτική φωνή, που θα στηρίζεται όμως στο ρεαλισμό κι όχι στην ιδεοληψία.

Εδώ ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του που έριξε το βάρος της ανάλυσης, ο Σκάι.

Πιέζουν λοιπόν τους δημοσιογράφους, πιέζουν τους καναλάρχες, μόνο τον λαό δεν μπορούν να πιέσουν.

Ας δούμε βέβαια και το πώς μπορεί κάποιος να αναδείξει ή να θάψει μέσω μίας δημοσκόπησης

 

Ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; Kάποιος να τους μαζέψει! Κοροϊδεύουν τους Έλληνες…

Τι δείχνει η «δημοσκόπηση των δημοσκοπήσεων» ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! TA ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ του ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ…

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ελπίζουμε μόνο τα συστημικά ΜΜΕ και οι Έλληνες δημοσιογράφοι (υπάρχουν πραγματικοί δημοσιογράφοι) να αντισταθούν στις πιέσεις….

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares