Κυριακή , 29 Μαΐου 2022

Δικογραφίες ΣΟΚ!ΣΟΚ!16χρονος αυνανιζόταν έξω από Λύκειο και 22χρονος αποπειράθηκε να βιάσει…

Δυο υποθέσεις φρίκης με «δράκους» οι οποίοι την έστηναν έξω από σχολεία και αυτοϊκανοποιούνταν ή την έπεφταν σε νεαρές γυναίκες αποκαλύπτει….

…το eReportaz. Πρόκειται για δικογραφίες οι οποίες έμειναν «κρυφές» ή επισκιάστηκαν από την αρρωστημένη δράση του Ισίδωρου Μάρκου ο οποίος συνελήφθη έξω από το 4ο Δημοτικό της Νέας Ιωνίας να αυνανίζεται.

Σοκ: 16χρονος που αυνανιζόταν έξω Λύκειο

Μεσημέρι 20ης Μαρτίου. Στην οδό Κύπρου στις Αχαρνές. Ένας 16χρονο παιδί επιβαίνει σε ένα αυτοκίνητο SEAT ΙΒΙΖΑ. Κάθεται στην θέση του οδηγού. Είναι γυμνός από την μέση και κάτω. Σύμφωνα με όσα καταγράφονται στην δικογραφία «προκαλεί σκάνδαλο με ακόλαστες πράξεις». Συγκεκριμένα αυνανίζεται την στιγμή που από το σχολείο έβγαιναν νεαρές μαθήτριες.

Οι αστυνομικοί βρίσκουν τα στοιχεία του από τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Την επόμενη ημέρα τον ακινητοποιούν και προφορικά παραδέχεται ότι έχει προχωρήσει στην συγκεκριμένη ενέργεια άλλες τρεις φορές. Μια στις Αχαρνές και μια στο Νέο Ηράκλειο. Η αστυνομία εντοπίζει δυο παθούσες οι οποίες τον αναγνωρίζουν. Το αποτέλεσμα είναι να παραπεμφθεί από τον εισαγγελέα κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ανάρμοστες πράξεις.

Ο 22χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει

Το απόγευμα της 22ης Μαρτίου ένας 22χρονος νεαρός οδηγεί το αυτοκίνητό του στην Καλλιθέα. Στην οδο Γρηγορίου Λαμπράκη παρκάρει. Πλησιάζει από πίσω μια 25χρονη γυναίκα την οποία αποπειράθηκε να αγγίξει. Λίγα λεπτά αργότερα πλησιάζει μια άλλη γυναίκα. Άγνωστη. Αρχίζει να αυνανίζεται και της «ακουμπάει» το μόριό του. Αστυνομικοί αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει. Τον ακολουθούν και τον συλλαμβάνουν!

Το κείμενο είναι του Πέτρου Κουσουλού για το e-reportaz το οποίο κι ευχαριστούμε

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares