Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Κ .ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ στη Δ. ΑΤΤΙΚΗ! Θα διώξουν κατοίκους… (ΒΙΝΤΕΟ)

Oι εξελίξεις έρχονται να δικαιώσουν τον Κυριάκο Βελόπουλο και τα όσα έχει πει για τα σχέδια που επεξεργάζονται για τη Δ. Αττική.

Όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr, η Τράπεζα Πειραιώς αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση για την ανάπτυξη του Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «η υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου, ύψους περίπου 200 εκ. ευρώ για τη δημιουργία του Εμπορευματικού Κέντρου θα ξεκινήσει με την κύρωση της σύμβασης από τη Βουλή […] Η σύμβαση παραχώρησης 588 στρεμμάτων για 60 χρόνια, υπογράφηκε μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου, της ΓΑΙΑΟΣΕ και της εταιρίας ΘΕΚ ΑΕ που θα υλοποιήσει το έργο και στην οποία συμμετέχουν η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ με ποσοστό 80% και η Goldair με 20%. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει με ίδια συμμετοχή της εταιρείας ΘΕΚ Α.Ε. και με δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία είναι μέτοχος της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ σε ποσοστό 65%».

Αντί δικού μας σχολίου, θα θυμηθούμε τι έλεγε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ όταν οι φωτιές είχαν κάψει την Αττική και για τα συμφέροντα που κρύβονται από πίσω. Λίγους μήνες μετά τις φονικές πυρκαγιές, όλα δρομολογούνται- δυστυχώς προς τη λάθος κατεύθυνση…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares