Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ στέλεχος της Ν.Δ. μετά από ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥΣ σε γήπεδο… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ στέλεχος της Ν.Δ. μετά από ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥΣ σε γήπεδο... (ΒΙΝΤΕΟ)


Εκτός ΝΔ ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θωμάς Παναγούσιας, μετά την είδηση ότι ο τελευταίος συμμετείχε σε επεισόδια μέσα σε γήπεδο.

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας έκανε την εξής δήλωση: «Με την απαράδεκτη εμπλοκή του σε επεισόδια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κοζάνη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Θωμάς Παναγούσιας είναι αυτονόητο ότι έθεσε μόνος του εαυτόν εκτός κόμματος».

Τι προηγήθηκε
Πρωταγωνιστής σε επεισόδια μέσα σε γήπεδο ο πρόεδρος τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας. Ο λόγος για τον Θ. Παπαγούσια, της ΝΔ Βοϊου, ο οποίος χτύπησε με γροθιές ποδοσφαιριστή.

Όλα έγιναν την Κυριακή αμέσως μετά τη λήξη το αγώνα Ακαδημία Βοϊου-Κοζάνη, στη Νεάπολη, που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 0-2.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ (είναι ο… κύριος με το μοβ φούτερ και το μαύρο αμάνικο μπουφάν) φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο (στο 01.38) να γρονθοκοπεί ποδοσφαιριστή της Κοζάνης και μάλιστα να μη σταματά, αλλά να συνεχίζει την επίθεση εναντίον του νεαρού παίκτη των φιλοξενούμενων.

Δείτε το βίντεο:

thetoc.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares