Πέμπτη , 1 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Διάγγελμα Τσίπρα! Είναι επίσημο: ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ τη Μακεδονία… (ΒΙΝΤΕΟ)

Διάγγελμα Τσίπρα! Είναι επίσημο: ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ τη Μακεδονία... (ΒΙΝΤΕΟ)


Ολοκληρώθηκε το διάγγελμα ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας πριν από λίγο από τον Αλέξη Τσίπρα.

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός ανέφερε πως «Οι 140 χώρες που σήμερα αναγνωρίζουν τους γείτονες ως Δημοκρατία της Μακεδονίας, θα τους αναγνωρίζουν εφεξής ως Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» προσπαθώντας να εμφανίσει την εγκληματική συμφωνία ως επιτυχία.

«Η κυβέρνηση υπερασπίζεται όλες τις κόκκινες γραμμές. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τα Βαλκάνια και για τους λαούς μας. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή που ανοίγει ένα παράθυρο ευημερίας και συνανάπτυξης» είπε στη συνέχεια. Είναι τραγικό πραγματικά ότι προσπαθούν να εμφανίσουν το μαύρο σαν άσπρο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά στο τέλος ο Τσίπρας έκλεισε πανηγυρίζοντας πως «Σήμερα μπορούμε όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες να είμαστε περήφανοι. Όχι μόνο για το ιστορικό μας παρελθόν αλλά και για το μέλλον» τονίζοντας ότι οραματίζεται μια Ελλάδα διαφορετική, προφανώς εννοούσε πιο δουλοπρεπή.

Πριν από λίγο μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση και ο Αμερικανός διπλωμάτης, Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος συνεχάρη τις δύο πλευρές για τη λύση που επιτεύχθηκε. Είναι φανερό ότι οι ΗΠΑ είναι πολύ ευχαριστημένες για την υπάκουη κυβέρνηση…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares