Κυριακή , 3 Ιουλίου 2022

Δημοσκόπηση «ΣΕΙΣΜΟΣ»! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι 6ο κόμμα…

Δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ αποτυπώνει τις προτιμήσεις του κοινού για επερχόμενες εκλογές αλλά και τη γνώμη των Ελλήνων πολιτών για τις τρέχουσες εξελίξεις.

Όπως μπορείτε να δείτε, για άλλη μια φορά, οι Έλληνες «ψήφισαν» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, με το ποσοστό του κόμματος να αγγίζει το 2%.

Όπως μας τονίζουν από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, δεν πιστεύουν τις δημοσκοπήσεις, καθώς έχει αποδειχτεί ότι δεν δίνουν την πραγματική εικόνα αλλά γίνονται κατά παραγγελία.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι η μεγάλη δυναμική της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ δεν μπορεί να κρυφτεί.

Ο ελληνικός λαός απορρίπτει σιγά σιγά το σάπιο πολιτικό σύστημα της αριστερο-δεξιάς και αγκαλιάζει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου, η οποία παραμένει το μόνο σοβαρό κόμμα με προτάσεις και πρόγραμμα για την Ελλάδα του αύριο.

Στα υπόλοιπα της δημοσκόπησης, η ελληνική κοινή γνώμη είναι διαιρεμένη σον αφορά την προοπτική ολοκλήρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών, με τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να βλέπουν ολοκλήρωση της συμφωνίας, με το 58% να αναφέρει πως οι Πρέσπες θα κυρωθούν από την Αθήνα και τα Σκόπια. Αντίθετα, δύο στους τρεις υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας διαβλέπουν «ναυάγιο».

Η δημοσκόπηση έκλεισε πριν την παραίτηση του κ. Κοτζιά, όμως σε κάθε περίπτωση αντανακλά την δυσαρέσκεια των πολιτών με την κυβερνητική συνεργασία των δύο παρατάξεων. Το 63% δήλωσε πως βλέπει τις επιδόσεις της δικομματικής «μάλλον» ή «σίγουρα» αρνητικά, ενώ στην αντίπερα όχθη το 25% έκρινε την συμπολίτευση θετικά.

Για άλλη μια φορά, νικητής στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός, αναδείχθηκε ο «κανένας».

Η έρευνα διενεργήθηκε μεταξύ 14 κι 16 Οκτωβρίου σε δείγμα πανελλαδικό δείγμα 1.355 πολιτών.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares