Κυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Δημοσκόπηση ΚΟΛΑΦΟΣ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ προκαλεί «σεισμό» στο πολιτικό σύστημα…

Δημοσκόπηση ΚΟΛΑΦΟΣ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ προκαλεί «σεισμό» στο πολιτικό σύστημα…

Τα πάνω-κάτω έχει φέρει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, καθώς τα ποσοστά της στις δημοσκοπήσεις έχουν ανοδική πορεία.

Τελευταία απόδειξη η δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από τη Marc για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στην οποία γίνεται αντιληπτή η αποστροφή των Ελλήνων ψηφοφόρων στην υπάρχουσα κυβέρνηση.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου αποδεικνύει την αυξανόμενη δυναμική και επιρροή που έχει στους πολίτες, αφού συγκέντρωσε το 1,7%  από το 1,1% (προηγούμενης) με κεντρική τιμή 2,1%.Δημοσκόπηση ΚΟΛΑΦΟΣ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ προκαλεί «σεισμό» στο πολιτικό σύστημα…Δημοσκόπηση ΚΟΛΑΦΟΣ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ προκαλεί «σεισμό» στο πολιτικό σύστημα… Δημοσκόπηση ΚΟΛΑΦΟΣ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ προκαλεί «σεισμό» στο πολιτικό σύστημα…

Όπως αναφέρει και το σχετικό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι ο μόνος μικρός σχηματισμός που κινείται ανοδικά, με τους υπόλοιπους να έχουν πάρει την κατιούσα.Δημοσκόπηση ΚΟΛΑΦΟΣ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ προκαλεί «σεισμό» στο πολιτικό σύστημα…

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο ελληνικός λαός απορρίπτει το σάπιο πολιτικό σύστημα της αριστερο-δεξιάς, ενώ αγκαλιάζει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, η οποία παραμένει το μόνο σοβαρό κόμμα με προτάσεις και πρόγραμμα για την Ελλάδα του αύριο.

Ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκο Βελόπουλο να μας σχολιάσει τη δημοσκόπηση, ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας πως είναι πάγια θέση του να μην σχολιάζει δημοσκοπήσεις.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares