Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Δημοσκόπηση «βόμβα»! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι στη ΒΟΥΛΗ…

Δημοσκόπηση «βόμβα»! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι στη ΒΟΥΛΗ…

«Καλπάζει» προς την κορυφή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, προκαλώντας αναταραχή στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη από το zougla.gr, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι 6ο κόμμα, συγκεντρώνοντας ποσοστό που άγγιξε το 3,1% και παρουσιάζοντας δυναμική εισόδου στη Βουλή.

Όπως φαίνεται, οι Έλληνες πολίτες δείχνουν την αποστροφή τους στο παρόν πολιτικό τοπία και ζητάνε μια μεγάλη και ελληνική αλλαγή.

Τα ποσοστά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στις δημοσκοπήσεις έχουν ανοδική πορεία και είναι πλέον φανερό, ότι οι ψηφοφόροι επιθυμούν μια ελληνική φωνή να τους εκπροσωπεί εντός του Κοινοβουλίου.

Ο ελληνικός λαός απορρίπτει το πολιτικό σύστημα της αριστερο-δεξιάς και αγκαλιάζει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, η οποία παραμένει το μόνο σοβαρό κόμμα με προτάσεις και πρόγραμμα για την Ελλάδα του αύριο.Δημοσκόπηση «βόμβα»! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι στη ΒΟΥΛΗ…

Η δημοσκόπηση διήρκεσε από την 26η Ιουνίου έως τα μεσάνυκτα της Δευτέρας προς Τρίτη 3 Ιουλίου.

Κατέγραψε, δηλαδή, τις εκτιμήσεις και τις προθέσεις του εκλογικού σώματος άνω των 17 ετών, όπως αυτές διαμορφώθηκαν: α) από τη συμφωνία για το Μακεδονικό, β) τη συμφωνία του Λουξεμβούργου (Eurogroup) για την έξοδο της χώρας από το πρόγραμμα στήριξης, γ) τις επιπτώσεις από τη διαχείριση των δύο παραπάνω ζητημάτων από την κυβέρνηση και τα κόμματα σε συνάρτηση με την τρέχουσα οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα, δ) την πολιτική εικόνα μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή.Δημοσκόπηση «βόμβα»! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι στη ΒΟΥΛΗ… Δημοσκόπηση «βόμβα»! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι στη ΒΟΥΛΗ… Δημοσκόπηση «βόμβα»! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι στη ΒΟΥΛΗ… Δημοσκόπηση «βόμβα»! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι στη ΒΟΥΛΗ…

Ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, κο Βελόπουλο να σχολιάσει το αποτέλεσμα, ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας πως είναι πάγια θέση του να μην σχολιάζει δημοσκοπήσεις.

Δείτε ολόκληρη τη δημοσκόπηση εδώ.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares