Κυριακή , 11 Ιουνίου 2023
Τελευταία Νέα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ! Έρχεται η ΑΝΑΤΡΟΠΗ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του Open αποτυπώνει τις προτιμήσεις του κοινού για επερχόμενες εκλογές αλλά και τη γνώμη των Ελλήνων πολιτών για τις τρέχουσες εξελίξεις.

Όπως μπορείτε να δείτε, για άλλη μια φορά, οι Έλληνες «ψήφισαν» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, με το ποσοστό του κόμματος να είναι στο 2%.

Να σημειωθεί ότι σε προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου είχε συγκεντρώσει ποσοστό 1,2%.

Ωστόσο, όπως μας τονίζουν από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, δεν πιστεύουν τις δημοσκοπήσεις, καθώς έχει αποδειχτεί ότι δεν δίνουν την πραγματική εικόνα αλλά γίνονται κατά παραγγελία.

Δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη για να φανεί ότι οι Έλληνες πολίτες αντιλαμβάνονται πλέον προς τα πού πρέπει να εναποθέσουν τις ελπίδες τους.

Iδιαίτερη αναφορά στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έκανε και η δημοσιογράφος Έλλη Στάη:

Με πρόθεση ψήφου στα έγκυρα, τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής:
ΝΔ: 27,6%
ΣΥΡΙΖΑ: 21,4%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,2%
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: 5,4%
ΚΚΕ: 6,2
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 2%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 2%
ΠΟΤΑΜΙ: 1,3%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: 1,9%
ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: 2,9%
ΑΝΤΑΡΣΙΑ: 1,1%
ΑΛΛΟ: 5,2%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ: 15,8%.

Η έρευνα διενεργήθηκε από τις 5 έως τις 10 Δεκεμβρίου σε δείγμα 1.000 ατόμων και στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός, 25% απαντά Αλέξης Τσίπρας, 27% απαντά Κυριάκος Μητσοτάκης και 42% κανένας.

Το 42% των πολιτών θέλει εκλογές στο τέλος της τετραετίας, το 27% τον Μάρτιο και το 15% τον Μάιο. «Δεν ξέρω, δεν απαντώ» απάντησε το 16%.

Δείτε όλο το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗ ΕΔΩ
Πληροφορίες για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩ.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares