Τρίτη , 3 Οκτωβρίου 2023

ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Δε θα τους ΑΦΗΣΟΥΜΕ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Oυσιαστικός και χειμαρρώδης ο Κ. Βελόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ, του Σκάι.

Η συζήτηση αφορούσε τις τρέχουσες εξελίξεις στο Σκοπιανό και φυσικά για το Συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου.

Η ανάλυση του Κ. Βελόπουλου ξεκίνησε, με τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ να εξηγεί πως οι ΗΠΑ είναι που πιέζουν αφόρητα την Ελληνική Κυβέρνηση για άμεση λύση του Σκοπιανού, κόντρα στα Εθνικά μας Συμφέροντα.

Ο Κ. Βελόπουλος εξήγησε τις εσωτερικές διαμάχες στα Σκόπια, που δεν έχουν μόνο πολιτική διάσταση αλλά έχουν εθνική. Εξήγησε το ρόλο της αλβανικής μειονότητας και φυσικά τους κινδύνους που ελλοχεύουν αν δοθεί το όνομα Μακεδονία.

Στην πρότασή του για άρνηση σε άμεση επίλυση του Σκοπιανού, ο Κ. Βελόπουλος έφερε ως παράδειγμα την Ιερουσαλήμ. «Το Ισραήλ αναγνωρίζει ως πρωτεύουσά του την Ιερουσαλή και δεν ενδιαφέρεται τι κάνουν οι άλλες χώρες. Το ίδιο πρέπει να πράξουμε κι εμείς. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.»

Ανέλυσε επίσης πως είναι προς όφελος της Ελλάδας να συγκληθεί μία Τριμερής μεταξύ της χώρας μας, της Βουλγαρίας και της Αλβανίας, καθώς οι εξελίξεις στο Σκοπιανό τους επηρεάζουν και πρέπει να δούμε και οι υπόλοιποι γείτονες μας τι λένε.

Παρομοίασε το Σχέδιο Ανάν και την προπαγάνδα που υπέστη τότε ο κυπριακός λαός, με την ‘προπαγάνδα’ που υφίσταται τώρα ο ελληνικός λαός.

Τέλος τόνισε πως στο συλλαλητήριο θα παραστεί, όπως και τα μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, ως φυσικό πρόσωπο καθώς το θέμα είναι Εθνικό κι όχι κομματικό.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares