Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΔΕΟΣ! Με την ελληνική σημαία το μνήμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΔΕΟΣ! Με την ελληνική σημαία το μνήμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έτοιμη να υποδεχθεί τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στο έδαφός της είναι η γη στους Βουλιαράτες με τον θάνατό του την 28η Οκτωβρίου από πυρά Αλβανών αστυνομικών και την παράδοση της σορού του στην οικογένεια με δέκα ημέρες καθυστέρηση και αρκετές κωλυσιεργίες από τις αλβανικές αρχές.

Στο μνήμα που ήδη έχει ετοιμαστεί βρίσκεται μέσα μια ελληνική σημαία για να «αγκαλιάσει» τον 35χρονο ομογενή στο τελευταίο του ταξίδι ενώ η ελληνική σημαία είναι χαραγμένη και πάνω στην ταφόπλακα μπροστά στο μνήμα.

Την ίδια ώρα μέλη της μειονότητας σχημάτισαν στο βουνό πάνω από τους Βουλιαράτες με πέτρες τη λέξη «ήρωας» ενώ στο νεκροταφείο φτάνουν στεφάνια συλλόγων βορειοηπειρωτών από όλο τον κόσμο.

Στους Βουλιαράτες αναμένονται περίπου 2.000 Βορειοηπειρώτες από την Ελλάδα που περνούν από τα σύνορα με λεωφορεία, αν και με καθυστέρηση γιατί οι έλεγχοι από τους Αλβανούς αστυνομικούς και τελωνειακούς είναι εξονυχιστικοί.ΔΕΟΣ! Με την ελληνική σημαία το μνήμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα… (ΕΙΚΟΝΕΣ) ΔΕΟΣ! Με την ελληνική σημαία το μνήμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα… (ΕΙΚΟΝΕΣ) ΔΕΟΣ! Με την ελληνική σημαία το μνήμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares