Τρίτη , 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»…

ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»…

Εκπαιδευτική δραστηριότητα των εθνοφυλάκων των ταγμάτων Εθνοφυλακής Ηγουμενίτσας, Καλπακίου και Κέρκυρας, του Γ΄ Σώματος Στρατού «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», παρακολούθησε το Σάββατο ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Οι εθνοφύλακες εκπαιδεύθηκαν στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Πρότυπου Κέντρου Εκπαίδευσης στον Αγώνα σε Αστικό Περιβάλλον, στο Κιλκίς.

Η δραστηριότητα οργανώθηκε και εκτελέστηκε με εξαιρετικό τρόπο, με βάση τα διεθνή πρότυπα αγώνα σε αστικό ιστό, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εκπαίδευσης.ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»… ΔΕΟΣ! Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος»…

iefimerida.gr
Φωτογραφίες: Intime News

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares