Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Δεν ξανάγινε! Μουσουλμάνα διώχνει πατέρα ασθενή από το νοσοκομείο…

Δεν ξανάγινε! Μουσουλμάνα διώχνει πατέρα ασθενή από το νοσοκομείο…

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο της Αυστρίας, όταν ένας Μουσουλμάνος απαίτησε από τον πατέρα μιας ασθενή να αποχωρήσει από το δωμάτιο που νοσηλευόταν.

Όλα άρχισαν όταν ένα ζευγάρι Αυστριακών συνόδεψε την 23χρονη κόρη του στο νοσοκομείο επειδή εκείνη πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Κατά την είσοδο στο νοσοκομείο, είπαν στον πατέρα ότι δεν μπορούσε να μπει στο δωμάτιο που θα ήταν η κόρη του γιατί στον ίδιο χώρο νοσηλεύεται μια Μουσουλμάνα και γι αυτό, «απαγορευόταν να μπει κάποιος άντρας».

Ο πατέρας αναγκάστηκε να στέκεται στο κατώφλι της πόρτας ωστόσο, η Μουσουλμάνα διαμαρτυρήθηκε και για αυτό, με αποτέλεσμα το ζευγάρι των Αυστριακών να διαπλεχτεί λεκτικά.

Μιλώντας σε τοπική εφημερίδα, ο πατέρας της 23χρονης ανέφερε: «Σοκαριστήκαμε που μια ριζοσπαστική θρησκεία αποφασίζει πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε. Αποφασίζει ότι δεν μπορώ να δω την κόρη μου;».

Ο πατέρας επανειλημμένα δήλωσε ότι δεν έχει προβλήματα με άλλες θρησκείες και θέλει όλοι να λάβουν τη θεραπεία που χρειάζονται ανεξάρτητα από τη θρησκεία, τον τόπο γέννησης ή άλλους παράγοντες.

Μια μέρα μετά το περιστατικό και επίσημη καταγγελία του πατέρα, το νοσοκομείο ζήτησε συγγνώμη για το ατυχές γεγονός και υποσχέθηκε να διερευνήσει περαιτέρω την κατάσταση.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares