Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ! Γι αυτό ΜΙΣΕΙ τον Τραμπ… (VIDEOS)

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ! Γι αυτό ΜΙΣΕΙ τον Τραμπ... (VIDEOS)

Είναι γνωστό τοις πάσοις ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει χαλάσει τα σχέδια ενός ολόκληρου συστήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες του οποίου βασικός πυλώνας είναι τα ιδρύματα του Τζορτζ Σόρος και γενικότερα ο έλεγχος των ΗΠΑ από τις πολυεθνικές εταιρίες (ή αλλιώς τις αγορές).

Ο Τραμπ στις εκλογές του 2016 καλούσε τον κόσμο να τον ψηφίσει, καθώς, όπως ο ίδιος έλεγε: “Το πολιτικό κατεστημένο, που προσπαθεί να μας σταματήσει, είναι η ίδια ομάδα που είναι υπεύθυνη για τις καταστροφικές εμπορικές μας συμφωνίες, τη μαζική παράνομη μετανάστευση και τις οικονομικές και ξένες πολιτικές που έχουν ξεριζώσει τη χώρα μας”.

Ταυτόχρονα, ο Αμερικανός έλεγε ξεκάθαρα ότι το κράτος των ΗΠΑ δεν ελεγχόταν από τις εκλεγμένες κυβερνήσεις αλλά από “εκείνους που ελέγχουν τους μοχλούς της εξουσίας στην Ουάσινγκτον και για τα παγκόσμια ειδικά συμφέροντα” δηλαδή ανθρώπους όπως ο Σόρος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ στόχευσε στο να επιστρέψει η κυβέρνηση της χώρας από τις αγορές στο κράτος, να σταματήσει η λαθρομετανάστευση που αλλοιώνει τα έθνη, αλλά και να επιστρέψει την οικονομία στον λαό του, αφού όλες οι εταιρίες στις ΗΠΑ έφευγαν μαζικά σε χώρες του εξωτερικού.

Ο Σόρος έχει δώσει στο παρελθόν διάφορες συνεντεύξεις όπου υποστηρίζει ότι ο Τραμπ θα αποτύχει. Έχει πει μεταξύ άλλων για τον Τραμπ ότι «Είναι υπέρ αυτής της άλλης μορφής διακυβέρνησης, που είναι το αντίθετο της ανοιχτής κοινωνίας. Είναι πιο κοντά σε μια δικτατορία ή σε ένα μαφιόζικο κράτος». Φυσικά αυτό που ενοχλεί τον Σόρος είναι ότι ο Αμερικανός τάσσεται υπέρ του έθνους-κράτους κι όχι στα ανοιχτά σύνορα. Αυτό χαλάει τα σχέδια της Open Society του πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία. Δείτε παρακάτω μια χαρακτηριστική συνέντευξη:

Τζωρτζ Σόρος: «Ο Τραμπ θα αποτύχει. Είναι αγύρτης, απατεώνας και επίδοξος δικτάτορας»…

Gepostet von VoiceNews.gr am Montag, 22. Oktober 2018

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Τραμπ πρόσφατα είπε σε ομιλία του στο Houston των ΗΠΑ ότι είναι υπερήφανος εθνικιστής, ενώ έκανε και επίθεση σε όσους είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτοί δεν ενδιαφέρονται για τη χώρα τους. Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

BOMBA ΤΡΑΜΠ! ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ….

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 23. Oktober 2018

Ο πόλεμος που είναι σε εξέλιξη την εποχή αυτή είναι του έθνους-κράτους με τον πολυπολιτισμό και την παγκοσμιοποίηση και ο Τραμπ τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του πρώτου.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares