Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Δήλωση “ΣΕΙΣΜΟΣ” από Τραμπ – ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον Κ. Βελόπουλο: “Στο τρίτο ΑΛΤ τις ει, ο στρατός να ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ”… (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήλωση "ΣΕΙΣΜΟΣ" από Τραμπ - ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον Κ. Βελόπουλο: "Στο τρίτο ΑΛΤ τις ει, ο στρατός να ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ"... (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια δήλωση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων έκανε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια ομιλίας του σχετικά με τα καραβάνια μεταναστών που καταφθάνουν στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός ηγέτης φέρνοντας το παράδειγμα των Μεξικανικών αρχών που είχαν δεχθεί επίθεση με πέτρες από μετανάστες, ξεκαθάρισε πως ο Αμερικανικός στρατός σε αντίστοιχη περίπτωση θα πρέπει να σκεφτεί τα όπλα του, δηλαδή να ανοίξει πυρ κατά των επιτιθεμένων.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

Η δήλωση του Αμερικανού είναι στην ίδια λογική με τα όσα έχει πει κατ’ επανάληψη ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, για την ανάγκη για προστασία των συνόρων της Ελλάδος.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο κ. Βελόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι ο στρατός θα πρέπει να μπορεί να πυροβολεί κατά των λαθρομεταναστών στα σύνορα όταν κινδυνεύει η ζωή τους:

Δήλωση «ΒΟΜΒΑ» του Κ. Βελόπουλου: «Θα ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ όσοι μπαίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα»…

Δήλωση «ΒΟΜΒΑ» του Κ. Βελόπουλου: «Θα ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ όσοι μπαίνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα»…

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 24. Oktober 2018

Οι απόψεις των δύο ανδρών συγκλίνουν στο ότι εφόσον ο στρατός βρίσκεται στα σύνορα για να τα προστατεύσει, θα πρέπει να μπορούν και οι στρατιώτες να τα προστατεύσουν αποτελεσματικά (όπως και τις ζωές τους).

Εφόσον ο στρατός έχει ως υποχρέωση να προστατεύσει τα σύνορα της χώρας, θα πρέπει να επιτρέπεται να επιτελέσουν το έργο τους. Και μην ξεχνάμε ότι είναι υποχρέωση του στρατιώτη να χρησιμοποιήσει βία κατά του κάθε εισβολέα μετά το τρίτο “αλτ τις ει”.

Είναι σαν να μπαίνει κάποιος σπίτι σου. Δεν μπορείς να τον αφήσεις να περάσει στην ιδιοκτησία σου και να θέσεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου σε κίνδυνο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ακόμη και βία για να τον εμποδίσεις. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τα σύνορα, κι αυτό οι δύο άνδρες τονίζουν με τις δηλώσεις τους.

Δείτε εδώ και τις δύο δηλώσεις μαζί:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares