Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

«Βόμβα» Καμμένου: Η Βόρεια Ελλάδα θα γίνει μουσουλμανική»…

«Βόμβα» Καμμένου: Η Βόρεια Ελλάδα θα γίνει μουσουλμανική»…

Μη μας φαίνονται παράξενες οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου από τις ΗΠΑ, περί … παράδοσης της Ελλάδας μας στα χέρια του ΝΑΤΟ.

Ο υπουργός Άμυνας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι εργάζεται ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα.

Θα σας θυμίσουμε αποσπάσματα από μια συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει τον Φεβρουάριο του 2016, σχετικά με την παρουσία της FRONTEX στο Αιγαίο και τα Hotspots.

O κος Καμμένος είχε πει εμμέσως πλην σαφώς ότι η Βόρεια Ελλάδα θα επωμιστεί όλο το βάρος του προσφυγικού και θα γεμίσει με μουσουλμάνους.

Όπως χαρακτηριστικά είχε τονίσει, «μετά από τη χθεσινή απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής, {σς αποφασίσαμε} τη δημιουργίαςcamp 20.000 θέσεων στη Βόρεια Ελλάδα, κοντά στην Ειδομένη, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη συγκέντρωση μεταναστών και προσφύγων, που έχει δημιουργηθεί μετά από την αυθαίρετη απόφαση έξι αστυνομικών διευθυντών της Ευρώπης να αναιρέσουν την απόφαση των αρχηγών κρατών και να κλείσουν τα σύνορα».«Βόμβα» Καμμένου: Η Βόρεια Ελλάδα θα γίνει μουσουλμανική»…

Σε άλλο σημείο της συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθούν νέα hotspots “σε νέους χώρους που έχουμε βρει κοντά στα σύνορα».«Βόμβα» Καμμένου: Η Βόρεια Ελλάδα θα γίνει μουσουλμανική»…
Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κος Καμμένος παραδίδει την Ελλάδα μας σε χέρια άλλων.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares