Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ δέχονται οι κάτοικοι της Χίου! Οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ εκμεταλλεύονται τα προσφυγόπουλα…

Έναν βρόμικο πόλεμο κάνουν τα συστημικά ΜΜΕ κατά του αγώνα των κατοίκων της Χίου για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από πιθανές αρρώστιες και μολύνσεις.

Τις προηγούμενες ημέρες συντάχθηκε ένα εξώδικο από την επιτροπή των ανωνύμων με γονείς και κηδεμόνες απ’ όλα τα σχολεία της νήσου όπου ζητούν κανόνες και όρια στον τρόπο εκπαίδευσης των παιδιών προσφύγων.

Αν και το εξώδικο ζητάει τα μαθήματα των προσφυγόπουλων να γίνονται εντός του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (πρώην ΒΙΑΛ) στη Χίο και όχι στα σχολεία λόγω των κινδύνων για την υγεία των ελληνοπαίδων, κάποια ΜΜΕ αποφάσισαν να γράψουν ότι στη Χίο πολεμάνε κατά της εκπαίδευσης των παιδιών αυτών.

Φυσικά οι υγειονομικοί και πρακτικοί λόγοι που ζητούν δεν έχουν καμία σχέση με ρατσισμό, όμως κάποιους βολεύει να το παρουσιάζουν έτσι. Μάλιστα, ακόμη και η ΑΔΕΔΥ κατηγόρησε τους 1.500 ανθρώπους που υπέγραψαν το εξώδικο ότι προωθούν τον… ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την επιστολή και θα καταλάβετε τον βρόμικο πόλεμο που δέχονται όσοι προσπαθούν να πουν τα αυτονόητα σε αυτή τη χώρα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares