Σάββατο , 31 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΒΟΜΒΑ: Η Νέα Δημοκρατία ΣΤΗΡΙΖΕΙ Μπουτάρη για ΔΗΜΑΡΧΟ…

ΒΟΜΒΑ: Η Νέα Δημοκρατία ΣΤΗΡΙΖΕΙ Μπουτάρη για ΔΗΜΑΡΧΟ...

Φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία κάνει τα πάντα για να ξαναβγεί δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης, κι ας αρνείται να τον στηρίξει ανοιχτά.

Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι ο αγαπημένος δήμαρχος τόσο τόσο των Αμερικανών, όσο και των Τούρκων και των Σκοπιανών και πολλά ξένα κέντρα τον θέλουν στη θέση του δημάρχου.

Το ξεπούλημα της περιουσίας των Ελλήνων σε ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα, και ιδίως στα τουρκικά είναι βασικός στόχος του δημάρχου, αφού θέλει ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης με κάθε κόστος.

Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί έτσι εμμέσως να βοηθήσει τον κ. Μπουτάρη. Το πρώτο βήμα το έκανε με το Νίκο Δένδια, ο οποίος τον περασμένο Μάιο δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε να συζητήσει τη στήριξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Θυμίζουμε ότι και η Ντόρα Μπακογιάννη τον είχε στηρίξει στο παρελθόν.

ΒΟΜΒΑ: Η Νέα Δημοκρατία ΣΤΗΡΙΖΕΙ Μπουτάρη για ΔΗΜΑΡΧΟ...

Μπορεί επισήμως να μην τόλμησαν, λόγω της οργής που θα προκαλούσε στον συντηρητικό χώρο του κόμματος, όμως η Νέα Δημοκρατία κάνει κι άλλες κινήσεις υπέρ του Γ. Μπουτάρη. Καθυστερεί επιδεικτικά να επιλέξει τον άνθρωπο που θα στηρίξει για δήμαρχο, αφού λέγεται ότι υπάρχει εσωκομματικός διχασμός. Ας μην μας φανεί περίεργο εάν η επιλογή στο τέλος είναι η χειρότερη.

ΒΟΜΒΑ: Η Νέα Δημοκρατία ΣΤΗΡΙΖΕΙ Μπουτάρη για ΔΗΜΑΡΧΟ...

Είναι προφανές ότι το σύστημα επιθυμεί τον Γιάννη Μπουτάρη. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι μερικοί εκ των υποστηρικτών του είναι ο Τζορτζ Σόρος είναι οι Ρότσιλντ με τους οποίους λέγεται ότι και ο κ. Δένδιας έχει σχέσεις…

ΒΟΜΒΑ: Η Νέα Δημοκρατία ΣΤΗΡΙΖΕΙ Μπουτάρη για ΔΗΜΑΡΧΟ...

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares