Σάββατο , 2 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

ΒΟΜΒΑ από RASS: “100%” άνοδος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ…

Μια δημοσκόπηση που είναι αποκαλυπτική του πολέμου που δέχεται η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δημοσίευσε χθες η εταιρία RASS για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ACTION24.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και ο Κυριάκος Βελόπουλος συγκεντρώνουν το ποσοστό του 1,1% σε μια προσπάθεια να την εξαφανίσουν από τον πολιτικό χάρτη.

Όμως και το ότι εμφανίζει η συγκεκριμένη εταιρία την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στα κόμματα δείχνει ότι όσο και να προσπαθούν δεν γίνεται να κρύψουν τη δυναμική του κόμματος. Φτάνει μόνο να δούμε ότι σε προηγούμενη δημοσκόπηση το κόμμα του Κ. Βελόπουλου δεν υπήρχε καν. Άρα να υποθέσουμε ότι από το 0%, η εταιρία βλέπει πλέον τη ΛΥΣΗ έστω στο 1,1%;

Τη στιγμή που σε όλες τις άλλες δημοσκοπήσεις η ΛΥΣΗ βρίσκεται στο 2% με 2,5% η RASS εμφανίζει ένα δυσανάλογο αποτέλεσμα. Μήπως μοναδικός σκοπός κάποιων είναι να εμφανίσουν το κόμμα του κ. Βελόπουλου πολύ χαμηλά ώστε να αποτρέψουν τους πολίτες να τον στηρίξουν; Μήπως τελικά ενοχλεί πολύ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ;

Το πώς λειτουργούν οι δημοσκοπήσεις το έχουμε αναδείξει πολλάκις με εκτενή μας άρθρα. Αποκαλυπτικό του βρόμικου ρόλου των εταιριών στην προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης είναι το παρακάτω άρθρο μας το οποίο και αξίζει να διαβάσετε:

Ένας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; Kάποιος να τους μαζέψει! Κοροϊδεύουν τους Έλληνες…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares