Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

“ΒΟΜΒΑ” από γνωστό ζευγάρι! Ποια γνωστή Ελληνίδα, σύζυγος ποδοσφαιριστή, είναι ΕΓΚΥΟΣ… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

"ΒΟΜΒΑ" από γνωστό ζευγάρι! Ποια γνωστή Ελληνίδα, σύζυγος ποδοσφαιριστή, είναι ΕΓΚΥΟΣ... (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Έχουμε γράψει εδώ και καιρό πως το ερωτευμένο ζευγάρι, περιμένει το πρώτο του παιδί και χθες το επιβεβαίωσε και το ίδιο μέσα από τα instagram stories. Ο λόγος για τον…

Γιώργο Τζαβέλλα και την Αθηνά Πικράκη, αφού εκτός από το ότι θ’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η Μις Ελλάς 2012 διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη και ανυπομονεί να γίνει μανούλα. Μάλιστα, οΈλληνας άσσος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας Αλάνιασπορ έκανε μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου στην σύντροφό του, με την ίδια να επιδεικνύει το μονόπετρο με μεγάλη χαρά στα social media.

https://www.instagram.com/p/Big3tC2n82O/?utm_source=ig_embed

Ο Γιώργος Τζαβέλλας εδώ και περίπου 1,5 χρόνο βρίσκεται στην Τουρκία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην ομάδα Αλανιασπόρ. Από το πλευρό του δεν έλειψε ούτε στιγμή η σύντροφός του, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Ελλάδα κι ετοιμάζονται για τον γάμο τους.

"ΒΟΜΒΑ" από γνωστό ζευγάρι! Ποια γνωστή Ελληνίδα, σύζυγος ποδοσφαιριστή, είναι ΕΓΚΥΟΣ... (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Σαββατοκύριακο το περνούν στη Μύκονο και η Αθηνά έδειξε ένα όμορφο στιγμιότυπο, που την δείχνει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.
tlife.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares