Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022

“ΒΟΜΒΑ” από αξιωματούχο της CIA: “Η Κίνα έχει κηρύξει «Ψυχρό Πόλεμο» εναντίον των ΗΠΑ”…


Ο Μάικλ Κόλινς της CIA υποστήριξε, μιλώντας στο Aspen Security Forum, ότι Κινέζος πρόεδρος και το καθεστώς του έχουν κηρύξει έναν «Ψυχρό Πόλεμο» εναντίον των ΗΠΑ.

«Με τους δικούς τους όρους και με τα όσα διατυπώνει ο Σι Τζινπίνγκ, θα έλεγα ότι εξ’ ορισμού έχουν κηρύξει έναν θεμελιώδη Ψυχρό Πόλεμο εναντίον μας. Μία χώρα που εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες, νόμιμης και παράνομης εξουσίας, δημόσια και ιδιωτικά, οικονομικά και στρατιωτικά, για να υπονομεύσει τον αντίπαλο χωρίς να καταφύγει σε συγκρούσεις. Οι Κινέζοι δεν θέλουν συγκρούσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κόλινς.

«Θέλουν κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο, όταν αποφασίζει για τα συμφέροντά της, να συντάσσεται με την Κίνα και όχι με τις ΗΠΑ», συνέχισε ο Αμερικανός αξιωματούχος και υποστήριξε ότι η Κίνα αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκόσμια πρόκληση που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή οι ΗΠΑ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Τραμπ θέλει να συσφίξει τις σχέσεις του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία. Πλέον, οι ΗΠΑ πρέπει να καταλάβουν ότι η Κίνα είναι ο μεγάλος κίνδυνος, ενώ και στη Ρωσία πολλοί πιστεύουν ότι και η Ρωσία κινδυνεύει περισσότερο απ΄το Πεκίνο παρά απ’ την Ουάσιγκτον.
Με πληροφορίες από iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares