Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Οι Τούρκοι μπήκαν στο Αφρίν με τη βοήθεια των… ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ…

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Οι Τούρκοι μπήκαν στο Αφρίν με τη βοήθεια των... ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ...


Ένα video που είδε το φως της δημοσιότητας από κανάλι που ανήκει στον Ερντογάν. Μόνο που μέσα στη θριαμβολογία για την πτώση του Αφρίν, κανείς δεν παρατήρησε τη λεπτομέρεια. Ή μήπως όχι;


Οι τουρκικές δυνάμεις που εδώ και δυο μήνες πολιορκούσαν την Αφρίν είχαν στο πλευρό τους Σύρους μαχητές. Μέλη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού. Είναι οι αντίπαλοι του Άσαντ. Αλλά φαίνεται πως δεν είναι μόνο αυτό.

Μέσα στον καταιγισμό προπαγανδιστικών εικόνων για την εισβολή στην Αφρίν, μάλλον κανείς δεν είδε ότι σε ένα από τα video «πρωταγωνιστεί» μεταξύ άλλων ένας τζιχαντιστής.

Ένας άνδρας που φορά μαύρα ρούχα και μαύρη κουκλουλα. Μόνο τα μάτια του είναι ακάλυπτα. Θυμίζει τους δήμιους των τζιχαντιστών. Τον διαβόητο Τζιχάντι Τζον και τους άλλους.

Βρίσκεται πάνω σε ένα φορτηγό που μπαίνει στο Αφρίν. Είναι όρθιος στην καρότσα, πίσω από ένα πολυβόλο. Στο αριστερό του χέρι κρατά ένα μαχαίρι. Και κοιτώντας την κάμερα κάνει μια ανατριχιαστική κίνηση: βάζει το μαχαίρι στο ύψος του λαιμού του και το κινεί από τη μια πλευρά στην άλλη. Σαν μήνυμα «θα σας σφάξω».

Ο τζιχαντιστής του Αφρίν στο κανάλι του Ερντογάν
Το video όπου φαίνεται ο… τζιχαντιστής μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο AHaber.

Όπως έγραψε στο twitter ο εξόριστος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, πρόκειται για κανάλι που ανήκει στην οικογένεια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν…

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares