Κυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Βγήκε στο σφυρί! Πουλήθηκε η βίλα του Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι…

Βγήκε στο σφυρί! Πουλήθηκε η βίλα του Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι…

Η παραλιακή βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι βγήκε σήμερα σε πλειστηριασμό από την Alpha Bank και πουλήθηκε σε τιμή που έφτασε τα 11,75 εκατ. ευρώ.

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έγινε σε συμβολαιογραφείο του Κρανιδίου και υπήρχαν τρεις υποψήφιοι αγοραστές ο καθένας από τους οποίους είχε καταθέσει εγγυητική επιστολή 1,5 εκατ. ευρώ.

Τελικά πλειοδότης αναδείχθηκε offshore εταιρεία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε Έλληνα εφοπλιστή.

Να σημειώσουμε πως η τιμή εκκίνησης ήταν 4,7 εκατ. ευρώ.
Η παραλιακή έπαυλη του πρώην ισχυρού ανθρώπου των Media, η οποία βρέχεται τη θάλασσα και συνορεύει με δάσος, θεωρείται φιλέτο για το real estate της περιοχής που έχει χαρακτηριστεί ως η «ελληνική ριβιέρα».

Η πολυτελής διώροφη κατοικία, συνολικά 600 τ.μ., βρίσκεται σε έκταση 26 στρεμμάτων και περιλαμβάνει υπόγειο και ισόγειο χώρο στάθμευσης. Στην ίδια έκταση υπάρχει πισίνα 100 τ.μ., που συνορεύει με την “ιδιωτική” παραλία της βίλας.

Η βίλα βρίσκεται βρίσκεται στην θέση «Μετόχι» Αγίου Αιμιλιανού της Δ.Κ. Πορτοχελίου της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Ερμιονίδας.Βγήκε στο σφυρί! Πουλήθηκε η βίλα του Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι… Βγήκε στο σφυρί! Πουλήθηκε η βίλα του Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι… Βγήκε στο σφυρί! Πουλήθηκε η βίλα του Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι… Βγήκε στο σφυρί! Πουλήθηκε η βίλα του Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι…

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares