Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

ΑΦΟΥ ‘ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ’! Συμφωνούν στο Σκοπιανό, τα ΕλληνοΤουρκικά και τα Οικονομικά…

Κάποιοι κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο Οικουμενικής Κυβέρνησης. Δεν θα εξετάσουμε για ποιο λόγο κάτι τέτοιο δεν θα απέδιδε. Η ιστορία είναι καλός δάσκαλος για τέτοιες κρίσεις. Θα εξετάσουμε για ποιο λόγο είναι πιθανό. Όχι από την άποψη των ψήφων αλλά των πολιτικών.

Μπορεί η Πειραιώς συνεχώς να φωνάζει και να ζητά εκλογές, στην πράξη όμως ακολουθεί την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝ. ΕΛ. Πέρα από σύμφωνο συμβίωσης, αναδοχή παιδιών, Γ Μνημόνιο κλπ θέλουμε να σκεφτείτε ποιο είναι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση.
Αν δυσκολεύεστε, μην ανησυχείτε κι εμείς δεν έχουμε καταλάβει.
Θα ακυρώσει πχ ο κος Μητσοτάκης τα όσα θα συμφωνήσει ο Αλέξης Τσίπρας για την… ‘έξοδο’ (ο Θεός να την κάνει) από τα Μνημόνια; μάλλον όχι. Θα πει πως το κράτος έχει συνέχεια.
Θα υποστηρίξει συμφωνία με τα Σκόπια ΧΩΡΙΣ το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; Mάλλον όχι. Άλλωστε οι Γερμανοί και οι ΗΠΑ πιέζουν. Δύσκολα να τους πεις όχι όταν θες τη στήριξή τους για την εξουσία.
Στο ζήτημα των ελληνοτουρκικών σχέσεων τι ακριβώς έχει πει η Νέα Δημοκρατία πέρα από τα κλασικά περί σεβασμού στο Διεθνές Δίκαιο;
Αν γενικά κανείς δεν έχει καταλάβει, πιστεύουμε πως είναι λόγω έλλειψης θέσεων και προγράμματος. Αν έχουμε αντιληφθεί λάθος, όπως λογικά και πολλοί Έλληνες, ας μας το πουν σε μία συνέντευξη τύπου…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares