Τρίτη , 22 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Αφήνουν την Ελλάδα να ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ και δεν μιλάει κανείς! «Τρομακτική» προπαγάνδα…

Αφήνουν την Ελλάδα να ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ και δεν μιλάει κανείς! «Τρομακτική» προπαγάνδα…

Ένα υφαντό έργο τέχνης με ιδιαίτερο συμβολισμό και με την επιγραφή «Αγαπώ την Ελλάδα», βρήκε στέγη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αποστέλλοντας ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού στους λαούς όλου του κόσμου.

Το Υφαντό “I Love Greece”, «σχεδιάστηκε» και προσφέρθηκε στη Διεθνή Αμνηστία από τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, Σοφία Βάρη, σε υποστήριξη της παγκόσμιας εκστρατείας της Αμνηστίας “I Welcome”, για τους πρόσφυγες που αφήνουν τον τόπο τους, αναζητώντας καταφύγιο.Αφήνουν την Ελλάδα να ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ και δεν μιλάει κανείς! «Τρομακτική» προπαγάνδα… Αφήνουν την Ελλάδα να ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ και δεν μιλάει κανείς! «Τρομακτική» προπαγάνδα…

Μάλιστα, τα αποκαλυπτήρια τα έκανε ο διάσημος καλλιτέχνης Sting, υποστηρικτής της Αμνηστίας από τα μέσα της δεκαετίας ’80.

Το Υφαντό “I Love Greece” συμβολίζει το καλωσόρισμα που οι Έλληνες πολίτες προσέφεραν στους πρόσφυγες.
Μέχρι εδώ –ας πούμε- καλά.

Η είδηση μεταδόθηκε από όλα τα ΜΜΕ της χώρας και η ελληνική φιλοξενία «πρωταγωνίστησε» για άλλη μια φορά στον διεθνή Τύπο.

Μόνο που υπάρχει και η αντίθετη πλευρά. Κανένα ΜΜΕ δεν έχει αναφερθεί στα προβλήματα που δημιουργούν οι αποδέκτες αυτής της φιλοξενίας. Οι πρόσφυγες που με ασέβεια προς όσα τους προσφέρει το ελληνικό κράτος και οι Έλληνες πολίτες, καταπατούν τη γη και καταστρέφουν τα μέρη που διαμένουν με συνεχείς «εξεγέρσεις» και πλιάτσικα.

Για να μην αναφερθούμε στα μελλοντική σχέδια της κυβέρνησης για «εισβολή» και άλλων προσφύγων/μεταναστών τόσο στα νησιά όσο και στην ενδοχώρα (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα).

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares