Σάββατο , 17 Αύγουστος 2019
Τελευταία Νέα

Αυτός ο βουλευτής θέλει κρέμασμα… ΠΟΛΙΤΙΚΟ στις εκλογές… (BINTEO)

Tην ίδια ώρα που οι Έλληνες πλημμυρίζουν τους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι πολιτικοί της χώρας, ανεξαρτήτου παράταξης, ξεπουλάνε την Ελλάδα μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ενέργεια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Σέλτσα, ο οποίος λίγους μήνες νωρίτερα είχε θεαθεί να χορεύει με τον ύμνο του αλυτρωτισμού των «Μακεδόνων του Αιγαίου».

Πρόκειται για ένα τραγούδι που, όπως αναφέρει το ThePresident, καλεί τους «Μακεδόνες» να μην ξεχνούν την «Αιγαιακή Μακεδονία», τη «γη των προγόνων τους». Μιλά για τις μάνες και τους γονείς των «Μακεδόνων του Αιγαίου» και τη νοσταλγία τους για τα «δικά τους εδάφη»!

«Μην ξεχνάτε Μακεδόνες, μην ξεχνάτε – είσαστε Μακεδόνες – μην ξεχνάτε την Αιγαιακή Μακεδονία» “Egejska Makedonija ne zaboravajte”.

Το τραγούδι αυτό χορεύεται στα πανηγύρια των αυτοαποκαλούμενων «Μακεδόνων του Αιγαίου», γράφτηκε από «Μακεδόνες της Αυστραλίας» και ζητά την απόδοση της «πατρίδας τους», της «Μακεδονίας του Αιγαίου» (δηλαδή της Καστοριάς και της Φλώρινας).

Το βίντεο είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ο ίδιος βουλευτής, είχε κάνει φιλοσκοπιανή προσφυγή κατά της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Για να καταλάβετε ποιοι ακριβώς μας κυβερνούν, ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να τον τιμωρήσει πολιτικά, τον κάλυψε, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να λέει ότι «οι Ελληνες πολίτες μπορούν να χορεύουν ό,τι θέλουν», όταν ερωτήθηκε για το θέμα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares