Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Αυτός είναι ΗΡΩΑΣ! Ο μικρός Ιησούς έβαλε προσθετικά μέλη και πήγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ… (EIKONES-BINTEO)

Αυτός είναι ΗΡΩΑΣ! Ο μικρός Ιησούς έβαλε προσθετικά μέλη και πήγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ... (EIKONES-BINTEO)

Ξεκίνησε με έναν ειδικό «διάδρομο». Χωρίς το καθιερωμένο… φατούρο, αλλά με χειροκροτήματα και βουρκωμένα μάτια από όλους.

Ο μικρός φίλος του Δικεφάλου Ιησούς έγινε γνωστός όταν σε προηγούμενη δράση του PAOK Action, φώτισε την Τούμπα με το χαμόγελό του. Πλέον μπήκε στην προπόνηση όρθιος και περπατώντας, αφού χάρη και στην βοήθεια του ΠΑΟΚ είχε τη δυνατότητα να βάλει προσθετικά μέλη.

Συγκλονιστική η στιγμή με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον περιμένει κοντά του προκειμένου να του πει από κοντά πως είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος. Μόλις εκείνος έφτασε κοντά στον προπονητή του ΠΑΟΚ, σύσσωμοι παίκτες και τεχνικό επιτελείο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ο Ιησούς γνώρισε τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές και ως νέος βοηθός του Ράζβαν Λουτσέσκου ανέλαβε να βοηθήσει στην ομιλία του Ρουμάνου τεχνικού.Αυτός είναι ΗΡΩΑΣ! Ο μικρός Ιησούς έβαλε προσθετικά μέλη και πήγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ... (EIKONES-BINTEO) Αυτός είναι ΗΡΩΑΣ! Ο μικρός Ιησούς έβαλε προσθετικά μέλη και πήγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ... (EIKONES-BINTEO) Αυτός είναι ΗΡΩΑΣ! Ο μικρός Ιησούς έβαλε προσθετικά μέλη και πήγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ... (EIKONES-BINTEO) Αυτός είναι ΗΡΩΑΣ! Ο μικρός Ιησούς έβαλε προσθετικά μέλη και πήγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ... (EIKONES-BINTEO)

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: PAOKFC
iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares